Заешко с бял сос

Прегледай всички 74 избрани предложения за заешко с бял сос в Готвач.бг.
Заешко с бял сосЗаешко с бял сосПорционирайте заека. Загрейте маслото в голяма тенджера и запържете заешкото, докато си промени леко цвета....
Бял сосБял сосЗагрейте 2 с.л. масло, добавете брашното и запържете до златисто. Разредете сместа с 1 ч.ч. горещ бульон като бъркате непрекъснато. Когато брашното...
Заешко в масло и бял пиперЗаешко в масло и бял пиперНарежете заека на порции и сложете да се вари, но първо трябва да отстраните пяната, която се образува преди завиране....
Крехко заешко със сосКрехко заешко със сосВърнете заешкото месо и ако има дреболии, ги добавете. Разбъркайте и налейте виното + 100 мл вода....
Леща с бял сосЛеща с бял сосСложете млякото, в което сте добавили чубрицата, мащерката и черния пипер, да се вари. Когато заври, прибавете почистения, измит и нарязан на ситно...
Конкилие с бял сосКонкилие с бял сосПастата Конкиле се сварява в подсолена вода до полуготовност. Измиват се със студена вода и се отцеждат. В сгорещен зехтин се запържва наситненият...
Кюфтенца в бял сосКюфтенца в бял сосПравят се кюфтета от каймата, смесена с ориза. Овалват се в брашно и се слагат в тенджерка с вода да заврат. След това се запържват в олио нарязаният...
Кюфтета в бял сосКюфтета в бял сосОмесете каймата с лука и магданоза, добавете ориза, яйцето и чубрицата. В тенджера с вряща вода пуснете бульона и едно по едно вече оформените кюфтенца...
Бял сос с къриБял сос с къриВсичко се разбърква хубаво. Подходящ е за варени или печени меса и зеленчуци. Може да се добави лют пипер....
Основен рибен бял сосОсновен рибен бял сосБрашното се запържва в затоплено олио, като се бърка с дървена лъжица непрекъснато, докато не добие златист цвят. Залива се с бульона. Разбърква се...
Сарми в бял сосСарми в бял сосПочистените лук и праз (по желание и морков) се накълцват ситно и се задушават в мазнината. След тях се добавя каймата и се бърка, докато се раздроби...
Картофи с бял сосКартофи с бял сосКартофите се сваряват в подсолена вода, обелват се и се нарязват на шайби. Бульона се разтваря в 500 мл. гореща вода. Брашното се запържва с маслото...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: