Типов хляб в хлебопекарна

Типов хляб в хлебопекарна

0

, направете кладенче с пръст и сложете маята там. Включете програмата на обикновен хляб със средна коричка на изпичане. Моята програма е 3 часа...

1

Закваска за Типов Хляб в Домашна Хлебопекарна

Открий всички 40 избрани предложения за закваска за типов хляб в домашна хлебопекарна в Готвач.бг.
Пухкав хляб в домашна хлебопекарна

Пухкав хляб в домашна хлебопекарна

1

. Моята пекарна има програма за пухкав хляб с хрупкава коричка. Ако и вашата има такава, ще получите много вкусен и подходящ хляб за закуска. От тази рецепта се получава хляб около 700 г. Добър апетит!...

Пълнозърнест хляб със семена за домашна хлебопекарна

Пълнозърнест хляб със семена за домашна хлебопекарна

му със семена има невероятен вкус! Най-хубавото на хлебопекарната е, че можете да си направите хляб с отложен старт - няма по-хубаво от това да се събудиш сутринта и да имаш топъл пресен хляб за закуска!...

Хляб със заквасена сметана в хлебопекарна

Хляб със заквасена сметана в хлебопекарна

брашно се смесват и се пресяват. Слагат се и брашното в кошницата. Най-отгоре се слага сухата мая. Пече се с програма за бял хляб, средно препечен....

Домашен хляб с жива закваска

Домашен хляб с жива закваска

8

Естествената закваска или така наречената жива закваска или квас е ферментирала смес, направена от вода и брашно. Това деликатно вещество е...

Френски хляб в хлебопекарна

Френски хляб в хлебопекарна

се пуска на програма френски хляб. След изпичане се слага на решетка да се охлади....

Фермерски хляб в хлебопекарна

Фермерски хляб в хлебопекарна

В съда на пекарната се слагат първо течните съставки, после сухите. Включва се на първа основна програма за бял хляб, която е около 3 часа, а...

Луков хляб в хлебопекарна

Луков хляб в хлебопекарна

В съда на пекарната се поставят всички продукти в същата последователност, в която са написани. Включва се на основна програма около 3 часа. След изпичане хлябът се слага на решетка да изстине....

Картофен хляб в хлебопекарна

Картофен хляб в хлебопекарна

В съда за печене на домашната хлебопекарна машина се слагат 150 мл вода, брашното, олиото, солта, катофеното пюре (приготвено по описание на...

Царевичен хляб в хлебопекарна

Царевичен хляб в хлебопекарна

на вашия помощник в кухнята - хлебопекарната, да ви приготви този вкусен хляб, докато вие са насладите на свободното си време с вашите близки или...

Бирен хляб в хлебопекарна

Бирен хляб в хлебопекарна

1

Маслото се разтопява. Брашното се изсипва в хлебопекарната и се добавят всички останали съставки, като бирата трябва да е на стайна температура. Избира се програмата за хляб за средно изпечен такъв....

Хляб в хлебопекарна

Хляб в хлебопекарна

Изберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна. В нея се слагат първо течните съставки - водата и олиото, а след това се...

4
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: