Заливка за Мусака без Брашно

Разгледай всички 74 авторски предложения относно заливка за мусака без брашно в Готвач.бг.
Видове заливки за мусакаВидове заливки за мусакаС тази смес се залива мусаката и се запича до златисто във фурната. За заливка на мусака се използва и сосът бешамел....
Мусака без заливкаМусака без заливкаКартофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Икономична мусака без заливкаИкономична мусака без заливкаКартофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се главата...
Вкусна мусака без заливкаВкусна мусака без заливкаНаливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Гъбена мусака без заливкаГъбена мусака без заливкаТавата се покрива с алуминиево фолио и мусаката се слага да се пече на 180-190 градуса до готовност....
Патладжанова мусака без заливкаПатладжанова мусака без заливкаНалива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Брауни без брашноБрауни без брашно
Отделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг. Жълтъците разбиваме със захарта. Разтопяваме шоколада и заедно с какаото го смесваме...
Мусака от тиквички без заливкаМусака от тиквички без заливкаИзсипах в тавичка мусаката. Пекох мусака от тиквички без заливка на 200 градуса до извиране....
Мусака в тенджера без заливкаМусака в тенджера без заливкаМусаката в тенджера без заливка е готова....
Мусака от фасул без заливкаМусака от фасул без заливкаСваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио....
Мусака без заливка с рендосани картофиМусака без заливка с рендосани картофиАко имате желание, можете да им направите заливка....
Мусака със заливкаМусака със заливкаЗа заливката: Яйцата се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: