Заливка за Мусака без Брашно

Разгледай всички 74 авторски предложения относно заливка за мусака без брашно в Готвач.бг.
Видове заливки за мусакаВидове заливки за мусакаС тази смес се залива мусаката и се запича до златисто във фурната. За заливка на мусака се използва и сосът бешамел....
Мусака без заливкаМусака без заливкаКартофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Гъбена мусака без заливкаГъбена мусака без заливкаТавата се покрива с алуминиево фолио и мусаката се слага да се пече на 180-190 градуса до готовност....
Икономична мусака без заливкаИкономична мусака без заливкаКартофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се главата...
Патладжанова мусака без заливкаПатладжанова мусака без заливкаНалива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Вкусна мусака без заливкаВкусна мусака без заливкаНаливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Брауни без брашноБрауни без брашно
Отделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг. Жълтъците разбиваме със захарта. Разтопяваме шоколада и заедно с какаото го смесваме...
Мусака от тиквички без заливкаМусака от тиквички без заливкаИзсипах в тавичка мусаката. Пекох мусака от тиквички без заливка на 200 градуса до извиране....
Мусака в тенджера без заливкаМусака в тенджера без заливкаМусаката в тенджера без заливка е готова....
Мусака от фасул без заливкаМусака от фасул без заливкаСваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио....
Мусака без заливка с рендосани картофиМусака без заливка с рендосани картофиАко имате желание, можете да им направите заливка....
Мусака със заливкаМусака със заливкаЗа заливката: Яйцата се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: