Заливка за Мусака без Брашно

Разгледай всички 74 авторски предложения относно заливка за мусака без брашно в Готвач.бг.
Вкусна мусака без заливка
и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Патладжанова мусака без заливка
патладжани. Най-отгоре трябва да бъде кайма. Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Мусака без заливка
Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и...
Икономична мусака без заливка
Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се...
Гъбена мусака без заливка
2
Гъбите се почистват и нарязват, не на дребно. Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Морковът се нарязва на четвъртинки. Лукът и пиперката...
Мусака от фасул без заливка
Сваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио...
Мусака в тенджера без заливка
Слагаме маста в тенджера и я оставаме да се разтопи, през това време си подготвяме продуктите. Обелваме и нарязваме лука на ситно. Морковите...
Мусака без заливка с рендосани картофи
да се смесят. Слагаме вода, колкото да покрие картофите и слагаме във фурната на 200 градуса и готвим до готовност /около 25-30 минути/. Ако имате ...
Брауни без брашно
Отделяме белтъците от жълтъците. Белтъците разбиваме на сняг. Жълтъците разбиваме със захарта. Разтопяваме шоколада и заедно с какаото го...
Традиционна мусака със заливка
3
колкото да покрие всички продукти. Пече се на 220 градуса. След като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, ...
Мусака с картофена заливка
се 3 супени лъжици брашно, чаена чаша прясно мляко, нарязаните на ситно гъби и краставички. Всичко се смесва и се разстила в намазана с олио...
Мусака с кашкавалена заливка
заливката от яйцето и киселото мляко. Разбъркваме добре и изсипваме върху мусаката 10 минути преди да е напълно готова. Върху заливката ...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: