Заливка за Мусака с Прясно Мляко

Разгледай всички 12 избрани предложения за заливка за мусака с прясно мляко в Готвач.бг.
Заливка за мусака със прясно мляко
1
заливка, може да добавите още едно яйце. Полейте заливката върху мусаката и сложете да се пече в силна фурна. Щом леко се зачерви ...
Сочна мусака с прясно мляко
2
правим заливката, като смесваме и разбъркваме хубаво яйцата, млякото и брашното и овкусяваме с щипка сол и щипка черен пипер. Готовата ...
Тиквеник със заливка от прясно мляко
. Направете същото и с останалите 4 кори и подреждайте като охлюв. Нарежете на парчета, залейте с двете разбити яйца със захарта, прясното ...
Застройка за мусака с прясно мляко
1
Разбийте яйцата с прясното мляко добре и добавете содата. Сипете брашното и разбийте енергично с тел. Така приготвената смес се слага да се...
Тиквеник със заливка от прясно мляко и яйца
малки квадратчета, които заливаме с разбитите много добре прясно мляко и яйце. Чакаме 5 минути, за да се попие заливката, и печем в ...
Мусака с кашкавалена заливка
заливката от яйцето и киселото мляко. Разбъркваме добре и изсипваме върху мусаката 10 минути преди да е напълно готова. Върху ...
Мусака със заливка
се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича. ...
Мусака с богата заливка
1
яйцата и киселото мляко. Изсипваме полива отгоре и печем на 200 градуса първоначално за около 1 час, постепенно намаляваме на 150 градуса и печем още ...
Мусака с апетитна заливка
. Пече се докато изври водата и се запече до златисто. Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, ...
Вкусна мусака без заливка
и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Пухкава заливка за мусака
2
необходими за една мусака - лук, морков, картофи и свинска кайма и нищо повече. Тази заливка е наистина уникална и стои отгоре на ...
Патладжанова мусака без заливка
патладжани. Най-отгоре трябва да бъде кайма. Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: