Щрудел

Щрудел

1

ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното му изстиване....

1

Заливка за Щрудел

Открий всички 12 кулинарни идеи за заливка за щрудел в Готвач.бг.
Домашен Щрудел

Домашен Щрудел

/като трябва да си оставим от яйцето и за намазване на щрудела отгоре/. Разпределяме равномерно плънката върху цялата кора. Внимателно започваме да...

Кейк-щрудел

Кейк-щрудел

втората част от тестото. Изпичаме щрудела в предварително загрята фурна на 180 градус. Готовия щрудел може да поръсим с пудра захар....

Черешов щрудел

Черешов щрудел

2

Разбийте яйцата със захарта. Към тях прибавете млякото, брашното, бакпулвера и канелата. Вземете две кори, намажете ги с кексовата смес...

Сиропиран щрудел

Сиропиран щрудел

варете 15 минути.Сиропирайте изстиналия щрудел като го поливате бавно със супена лъжица....

Арабски щрудел

Арабски щрудел

2

водата да завира, а само да се затопли. Когато това стане, се сваля от котлона и се изчаква да се охлади. След това щруделът се залива с този сироп и е готов за сервиране....

Щрудел кифлички

Щрудел кифлички

Маята разтваряме със захарта и лъжица брашно в топло мляко (оставяме за 15 минути). Добавяме солта, киселото мляко, яйцето, после маята с...

Класически щрудел

Класически щрудел

2

навийте на стегнато руло. Повторете процедурата и с останалото тесто. Корите се поставят в предварително намазнена тавичка. Щруделът се пече около...

Тиквен щрудел

Тиквен щрудел

1

. Намажете тиквения щрудел с жълтък и сложете да се пече на 200 градуса до апетитен загар....

Ябълков грис щрудел

Ябълков грис щрудел

завършваме със сместа от гриса. Заливаме всичко с останалото олио и заглаждаме нашия сладкиш с грис. Ябълковият щрудел с грис се пече в...

Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....

Ябълков щрудел на пакетчета

Ябълков щрудел на пакетчета

. С четка щруделът се намазват с олио и печем в загрята фурна 200°C - 20 минути до зачервяване. Охладени се поръсват с малко пудра захар и хапваме ябълковия щрудел с кеф....

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: