Защо Тестото Става Жилаво

Прегледай всички 74 избрани предложения относно защо тестото става жилаво в Готвач.бг.
Защо тестото става жилаво?Защо тестото става жилаво?Основните причини за жилаво тесто - този нежелан ефект, са две: 1....
Тайните на тестотоТайните на тестотоЗа да не става сладкишът глетав, използвайте умерено мазнините в тестото....
Какво става, когато биете тестото в масатаКакво става, когато биете тестото в масатаОсвен това прекаленото месене може да предизвика и премесване на тестото и вместо да бухне, хлябът ще стане плосък....
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тестоПо този начин то става по-крехко и шупливо; - Ако замесвате хлебно тесто използвайте мая, като внимавате да не я попарите....
Как да съхраним тестоКак да съхраним тестоКолкото по-дълго съхранявате тестото, толкова повече губи то от еластичността си и започва да става трошливо....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тестоКексовото тесто може да бъде обикновено пандишпаново тесто или маслено тесто....
Учени: Готовото тесто е вредноУчени: Готовото тесто е вредноИзследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?Ето защо тук ще Ви предложим 3 варианта за бисквитено тесто, сред които можете сами да изберете най-подходящия за Вас: Обикновено бисквитено тесто...
Как се прави захарно тестоКак се прави захарно тестоОхладеното тесто се замесва с малко брашно, като по време на месенето се добавя малко по малко и захарта, докато в един момент тестото не поеме цялото...
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тестомасло, 250 г брашно, 2 с.л вода Начин на приготвяне: Първо, за да стане идеално тестото, е необходимо да пресеете брашното през сито....
Замразяване и размразяване на тестоЗамразяване и размразяване на тестоКогато ви се наложи да размразите тестото и да го използвате, това не става много бързо. Запасете се с търпение, докато тестото се размрази....
Да си направим парено тестоДа си направим парено тестоТестото трябва да стане гладко....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: