Защо Тестото Става Жилаво

Прегледай всички 74 избрани предложения относно защо тестото става жилаво в Готвач.бг.
Защо тестото става жилаво?Защо тестото става жилаво?Основните причини за жилаво тесто - този нежелан ефект, са две: 1....
Тайните на тестотоТайните на тестотоЗа да не става сладкишът глетав, използвайте умерено мазнините в тестото....
Какво става, когато биете тестото в масатаКакво става, когато биете тестото в масатаОсвен това прекаленото месене може да предизвика и премесване на тестото и вместо да бухне, хлябът ще стане плосък....
Колко време трябва да втасва тестотоКолко време трябва да втасва тестотоСлед като хубаво сте омесили тестото, идва време на втасването му. 1....
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тестоПо този начин то става по-крехко и шупливо; - Ако замесвате хлебно тесто използвайте мая, като внимавате да не я попарите....
Как да съхраним тестоКак да съхраним тестоКолкото по-дълго съхранявате тестото, толкова повече губи то от еластичността си и започва да става трошливо....
Какво помага за доброто втасване на тестото?Какво помага за доброто втасване на тестото?При активирането на маята е важно в стаята да е топло. Тестото трябва да бъде изместено много добре, за да може да втаса добре....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тестоКексовото тесто може да бъде обикновено пандишпаново тесто или маслено тесто....
Учени: Готовото тесто е вредноУчени: Готовото тесто е вредноИзследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?Ето защо тук ще Ви предложим 3 варианта за бисквитено тесто, сред които можете сами да изберете най-подходящия за Вас: Обикновено бисквитено тесто...
Замразяване и размразяване на тестоЗамразяване и размразяване на тестоКогато ви се наложи да размразите тестото и да го използвате, това не става много бързо. Запасете се с търпение, докато тестото се размрази....
Да си направим парено тестоДа си направим парено тестоТестото трябва да стане гладко....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: