Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Защо Тестото Става Жилаво
Защо Тестото Става Жилаво
Прегледай всички
74
избрани предложения относно
защо тестото става жилаво
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо тестото става жилаво?
Йорданка Ковачева
Основните причини за
жилаво
тесто
- този нежелан ефект, са две: 1....
Тайните на тестото
3
Кулинария
Нина Норд
За да не
става
сладкишът
глетав
, използвайте умерено мазнините в
тестото
....
Какво става, когато биете тестото в масата
1
AneliaStefanova
Освен това прекаленото месене може да предизвика и премесване на
тестото
и вместо да бухне, хлябът ще
стане
плосък....
Колко време трябва да втасва тестото
3
Паолина Сярова
След като хубаво сте омесили
тестото
, идва време на втасването му. 1....
Тайните на перфектното тесто
6
Надежда Недева
По този начин то
става
по-крехко и шупливо; - Ако замесвате хлебно
тесто
използвайте мая, като внимавате да не я попарите....
Как да съхраним тесто
Жана Г.
Колкото по-дълго съхранявате
тестото
, толкова повече губи то от еластичността си и започва да
става
трошливо....
Какво помага за доброто втасване на тестото?
Христилияна Василева
При активирането на маята е важно в
стаята
да е топло.
Тестото
трябва да бъде изместено много добре, за да може да втаса добре....
Идеалната консистенция на кексовото тесто
Надежда Недева
Кексовото
тесто
може да бъде обикновено пандишпаново
тесто
или маслено
тесто
....
Учени: Готовото тесто е вредно
3
Петьо Любомиров
Изследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото
тесто
, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?
2
Надежда Недева
Ето защо тук ще Ви предложим 3 варианта за бисквитено
тесто
, сред които можете сами да изберете най-подходящия за Вас: Обикновено бисквитено
тесто
...
Замразяване и размразяване на тесто
1
Жана Г.
Когато ви се наложи да размразите
тестото
и да го използвате, това не
става
много бързо. Запасете се с търпение, докато
тестото
се размрази....
Да си направим парено тесто
Паолина Сярова
Тестото
трябва да
стане
гладко....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
3.7
Общо
6 гласували
5
1
4
2
3
3
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Защо Кекса Става Глетав
Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Жилаво Телешко
Ако Тестото Стане Твърдо
Как Телешкото Става Крехко
Защо Залепват Палачинките
Защо не Отслабвам
Защо загаря млякото
Защо Отслабвам Бавно
Защо е Вреден Алкохолът
Какво ново
‹
›
Вижте кой е най-здравословният плод на планетата
Как да си направим здравословни барчета
Чай от теменужка при простуда и грип
Как и с какво да се хранят жените след 40-те
1
Зависимост от шоколад
Какви подправки се слагат на сушеница?
От другите сайтове
Защо Сънуваме
Защо Прощаваме
Как Човек Става Социопат
Механична Тазобедрена Става Луксация
Защо Изчезнаха Динозаврите
Защо Сънуваме Умрели
Защо ни Сърби
Какво Става ако Сънуваш Смърт
Стара Планина Легенди
Съновник Стара Жена