Зелени Джанки

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно зелени джанки в Готвач.бг.
Смути със зелени джанки
Смути със зелени джанки
1
Зелените джанки измийте добре и изчистете от неоформените бели костилки. Сложете ги в съда, в който ще пасирате, и прибавете млякото, за да...
Прясно зеле с джанки
Прясно зеле с джанки
покрие продуктите, варим на тих огън до готовност на зелето. Пет минути преди това се сипват измити зелени джанки в тенджерата да ...
Супа от зелен фасул и джанки
Супа от зелен фасул и джанки
Нарязвате зеления фасул на дребно и го слагате в топла вода да ври докато омекне. Прибавяте доматите и лука нарязани на ситно, а малко по...
Зелена бобена чорба с джанки без мазнина
Зелена бобена чорба с джанки без мазнина
добавете чубрица и нарязания лук. Малко преди бобът да е готов, добавете измитите джанки и варете още 20 минути. Размийте брашното със 100 мл...
Зелен фасул с джанки в гърне
Зелен фасул с джанки в гърне
домат, обеления и настърган червен домат, нарязания на кубчета морков, джанките, накълцаните зелен подправки и нарязания на половинки ...
Яхния от зелен боб с джанки и цвят от тиква
Яхния от зелен боб с джанки и цвят от тиква
Сипете вода в средно голяма тенджера и включете котлона. Щом заври я посолете. Почистете и нарежете зеления боб. Чушките, цветът от тиква и...
Мариновани джанки
Мариновани джанки
буркан слагаме джанки и по няколко клонки копър и няколко скилидки чесън. Заливаме с горещата марина и слагаме по един аспирин в буркан...
Джанки туршия
Джанки туршия
3
, 2-3 скилидки чесън, по няколко зърна черен пипер и бахар и по няколко стръкчета копър (може и целина). Допълнете до горе със зелени ...
Сладко от джанки
Сладко от джанки
За приготвяне на това сладко е добре да подберете карловски джанки, защото при костилките им се вадят лесно и не се разкъсват при варене. Освен...
Сироп от Джанки
Сироп от Джанки
Джанките измиваме добре и заливаме с вода. Поставяме на котлона и варим колкото да се напукат. Към тях добавяме захарта и разбъркваме до...
Домашен кисел с джанки
Домашен кисел с джанки
Джанките се изчистват от костилките и по възможност се обелват. Царевичното нишесте, лимонената киселина и желатинът се смесват и се...
Домашно Вино от Джанки
Домашно Вино от Джанки
1
Джанките трябва да са много добре узрели. Плодът се отделя от костилката и се поставя в подходящ съд. Залива се с вода и се покрива съдът...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: