Зелени Домати в Буркани Мариновани

Открий всички 74 кулинарни идеи за зелени домати в буркани мариновани в Готвач.бг.
Мариновани зелени доматиМариновани зелени доматиЗаливаме зелените домати, приготвени в бурканите. Затварят се и се прибират на студено място....
Зелени домати в бурканиЗелени домати в бурканиНарежете доматите на четвъртини и ги сложете в бурканите. Смесете оцета, водата и солта и ги кипнете....
Зелени чери домати в бурканиЗелени чери домати в бурканиСлед като са готови, ги изваждаме със специална щипка за буркани и ги обръщаме зелените чери домати в буркани с капачките надолу....
Мариновани доматиМариновани доматиПоставете го на хладно място (ако е лято, в хладилник), 12 часа, след което обърнете буркана, за да се мариноват и горните слоеве домати, а след още...
Мариновани моркови в бурканиМариновани моркови в бурканиБурканите се затварят плътно и се оставят на страна за поне 24 часа, преди да се консумират. Маринованите моркови се съхраняват в хладилник....
Мариновани зеленчуци в бурканиМариновани зеленчуци в бурканиМаринованите зеленчуци в буркани са готови за 8-12 дни....
Мариновани камби в бурканиМариновани камби в бурканиПрез това време наредете камбите в сухи буркани и долейте от охладената марината....
Мариновани паладжани в бурканиМариновани паладжани в бурканиПодредете патладжаните в буркани, като тук-там сложите едро нарязан чесън....
Мариновани чушки в бурканиМариновани чушки в бурканиВсеки напълнен буркан затваряме добре и обръщаме с капачката надолу. Съхраняване бурканите на хладно....
Мариновани патладжани в бурканиМариновани патладжани в бурканиНаредете ги в буркани, като помежду им поставяте зърна пипер, скилидки чесън и парченца дафинов лист....
Риба, маринована в бурканиРиба, маринована в бурканиОставяме буркана с паламуда около 3-4 дни и след това е готов за консумиране....
Маринован скобар в бурканиМаринован скобар в бурканиДобитите така филета режем на късове и редим в буркани, заедно с черен пипер и копър....

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: