Зелен Фасул с Свински Ребърца

Прегледай всички 74 подбрани съвети за зелен фасул с свински ребърца в Готвач.бг.
Зелен фасул със свински ребърцаЗелен фасул със свински ребърцаОвкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
Агнешки ребърца със зелен фасулАгнешки ребърца със зелен фасулПоднесете агнешките ребърца със зелен фасул топли. Добър апетит!...
Свинско със зелен фасулСвинско със зелен фасулИзсипете фасула от буркана и го добавете към останалите продукти. Долейте от прецеденият бульон на месото. Овкусете със сол....
Свинско със зелен фасул и зелени сливиСвинско със зелен фасул и зелени сливиКогато омекне, остане на мазнина и се зачерви, прибавяме почистения и измит нарязан на парченца зелен фасул, нарязан на ситно лук, скилидките чесън...
Свински джолан със зелен фасулСвински джолан със зелен фасулПечем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Зелен фасул със свинкоЗелен фасул със свинкоИзвадете тавата с месото, сложете зеления фасул от буркан, като изцедите течността, отгоре сложете сместа от буркана, подправете на вкус, разбъркайте...
Свински ребърца с кисело зелеСвински ребърца с кисело зелеИзмийте свинските ребра, подсушете ги добре с кухненска хартия или кърпа и ги поръсете с малко черен пипер....
Зелен фасул със свинско месоЗелен фасул със свинско месоЗапочнете постепенно да добавяте зеления фасул с бульона при месото, като не спирате да разбърквате....
Свинска манджа със зелен фасулСвинска манджа със зелен фасулПрибавя се сметаната, разбърква се, слага се кравето масло и се поръсва със ситно нарязан копър свинска манджа със зелен фасул....
Фасул с пушени свински ребраФасул с пушени свински ребраВръщаме запържените ребра, наливаме 5-6 чаени чаши гореща вода и оставяме да поврат, докато омекне месото....
Зелен фасулЗелен фасулДобавят се доматите, нарязани на кубчета, сол, 2 с. л. пресен лимонов сок и полусварения зелен фасул....
Мариновани свински ребърцаМариновани свински ребърцаРебърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно....

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: