Избистряне на Домашно Вино

Разгледай всички 16 авторски предложения относно избистряне на домашно вино в Готвач.бг.
Как се избистря виното?
Как се избистря виното?
Не винаги при своето спонтанно избистряне вината получават хубава бистрота. Тогава се налага бистрене. За тази цел се използват желатин, яйчен...
Домашно вино от череши
Домашно вино от череши
място за ферментация. След като премине това време, прецеждаме, добавяме водката и изсипваме в бутилки за съхранение. Поставяме ги в хладилника за ...
Домашно червено вино
Домашно червено вино
17
Подберете винен сорт грозде. Обикновено от 100 кг грозде излиза около 40 л вино. Гроздето се намачква със специална машина за тази цел. Според...
Домашно бяло вино
Домашно бяло вино
3
Бялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното. Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира...
Домашно Вино от Джанки
Домашно Вино от Джанки
1
, заквасва с активни дрожди и се оставя да ферментира. След ферментация се отделя виното. Избистрено виното се бутилира. ...
Конкилие с домашно вино
Конкилие с домашно вино
чушка, накълцана на кубчета. Посолете. Оставете зеленчуците леко хрупкави. Прибавете пастата и виното. Готвенето на паста във вино ѝ ...
Домашно Вино от Къпини
Домашно Вино от Къпини
. Когато ферментацията е привършила, прецедете виното, затворете в стъклени бутилки и го приберете на хладно място....
Домашни мезета за вино
Домашни мезета за вино
вървят с бели полусухи вина. Подходящо за червено вино е студеното телешко мезе Необходими продукти: 1 килограм телешко месо, 6 супени...
Вино
Вино
на домашно вино в някои райони в България гроздето не се притиска с преси, а се оставя сокът сам да изтече под тежестта на събраното количество...
Коктейл с домашно червено вино
Коктейл с домашно червено вино
се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино. По желание се добавя и малко минерална вода...
Руско домашно вино от касис
Руско домашно вино от касис
10 дни. Прелива се в чиста дамаджана и отново се затваря с тапа с маркуч, потопен във вода. Оставя се за 2 месеца на хладно. След това виното...
Домашни виненки с червено вино
Домашни виненки с червено вино
1
Брашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: