Икономичен и постен тутманик

Икономичен и постен тутманик

0

, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода. Завийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - прекрасен, бърз и лесен! Добър апетит!...

1

Икономичен Тутманик

Разгледай всички 27 подбрани съвети за икономичен тутманик в Готвач.бг.
Лесен и Икономичен Тутманик

Лесен и Икономичен Тутманик

Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Икономичен Кекс

Икономичен Кекс

Яйцата се разбиват със захарта и се добавя горещата вода, след това се прибавя олиото и накрая брашното пресято заедно с бакпулвера и ванилията...

Икономичен кейк

Икономичен кейк

фурна. Накрая проверявайте с клечка дали е готов. Може да поръсите готовия икономичен кейк със смес от пресята канела с пудра захар....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

3

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

2

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Тутманик Карниера

Тутманик Карниера

10

студена фурна, която включвам на 180 градуса. Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....

3.4
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: