Икономичен Тутманик

Разгледай всички 74 подбрани съвети за икономичен тутманик в Готвач.бг.
Икономичен и постен тутманик
Икономичен и постен тутманик
, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода. Завийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - ...
Лесен и Икономичен Тутманик
Лесен и Икономичен Тутманик
Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и...
Тутманик
Тутманик
Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...
Икономичен Кекс
Икономичен Кекс
Яйцата се разбиват със захарта и се добавя горещата вода, след това се прибавя олиото и накрая брашното пресято заедно с бакпулвера и ванилията...
Икономичен кейк
Икономичен кейк
фурна. Накрая проверявайте с клечка дали е готов. Може да поръсите готовия икономичен кейк със смес от пресята канела с пудра захар....
Икономична шарлота
Икономична шарлота
Крем: Продуктите се поставят в тенджера и се оставя да ври на среден огън. Разбърква се постоянно. Като се сгъсти, се маха от огън. В дълбока...
Икономични Бухти
Икономични Бухти
1
Продуктите се разбиват с миксер по посочения ред. Накрая се добавя брашното до получаване на средно гъсто тесто. Сместа се изсипва със супена...
Икономични шницели
Икономични шницели
Картофите се обелват и се настъргват на ситно ренде. Към тях прибавяме останалите продукти, като лукът и чесънът са нарязани на ситно...
Икономични гювечета
Икономични гювечета
Белим картофите, измиваме и нарязваме на едри кубчета. Белим и нарязваме на ситно лука. Разпределяме картофите и лука в намазаните с олио...
Икономични палачинки
Икономични палачинки
1
Яйцата се разбиват с тел /не ползвам миксер за палачинките/. Добавят се водата и брашното и се разбива до еднородна смес. Ако е малко гъста се...
Икономично реване
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса...
Икономичен пудинг с месо
Икономичен пудинг с месо
Смесете каймата с галетата, прибавете млякото и малко вода и бъркайте, за да се получи мека смес. По желание може да запържите скълцан лук или...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: