Истинско Ризото със Сметана

Прегледай всички 18 кулинарни идеи за истинско ризото със сметана в Готвач.бг.
Ризото със сметана
Ризото със сметана
похлупете за 15-тина минути. Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....
Ризото с гъби и сметана
Ризото с гъби и сметана
6
, разбъркайте и долейте виното. Отново разбърквайте и щом се изпари алкохолът, долейте сметаната и бульона. Оставете на котлона за няколко минути...
Ризото със сметана, топено сирене и сушени домати
Ризото със сметана, топено сирене и сушени домати
позапържат и долейте с 3 ч.ч. вода. Когато оризът се свари, се добавят подправките, сметаната и топеното сирене. Разбъркайте добре, докато...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
кремообразна текстура. За нея ще спомогне и добавянето на течната готварска сметана към края на гозбата. След това изключете котлона и добавете ...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Горско ризото
Горско ризото
свалите ястието от огъня, изсипете соса от гъби и наденичка. Готовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в ...
Ризото микс
Ризото микс
Измийте ориза, докато се избистри. Задушете зеленчуците за кратко в мазнина. Запържете и ориза 5-6 мин. при непрекъснато бъркане. Добавете...
Гъбено ризото
Гъбено ризото
2
. Започнете да добавяте от врящия бульон черпак по черпак, като след всеки бъркате, докато се абсорбира от ориза. Накрая добавете запържените гъби ...
Миланско ризото
Миланско ризото
. Добавете шафрана и задушете до омекване. Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Къри Ризото
Къри Ризото
1
Сложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете...
Зелено ризото
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: