Истинско Ризото със Сметана

Прегледай всички 17 кулинарни идеи за истинско ризото със сметана в Готвач.бг.
Ризото със сметана
Ризото със сметана
похлупете за 15-тина минути. Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....
Ризото с гъби и сметана
Ризото с гъби и сметана
6
, разбъркайте и долейте виното. Отново разбърквайте и щом се изпари алкохолът, долейте сметаната и бульона. Оставете на котлона за няколко минути...
Ризото със сметана, топено сирене и сушени домати
Ризото със сметана, топено сирене и сушени домати
позапържат и долейте с 3 ч.ч. вода. Когато оризът се свари, се добавят подправките, сметаната и топеното сирене. Разбъркайте добре, докато...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
текстура. За нея ще спомогне и добавянето на течната готварска сметана към края на гозбата. След това изключете котлона и добавете останалата ...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Ризото Калабрезе
Ризото Калабрезе
течността и омекне. Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Ризото микс
Ризото микс
Измийте ориза, докато се избистри. Задушете зеленчуците за кратко в мазнина. Запържете и ориза 5-6 мин. при непрекъснато бъркане. Добавете...
Вегетарианско ризото
Вегетарианско ризото
1
Двата вида мазнина се смесват и се задушават наситненият лук и чесън. Слага се оризът и се налива 850 мл вода. Добавя се бульонът и се разбърква...
Мързеливо ризото
Мързеливо ризото
лук и тиквички. Посолявате на вкус и наливате 1 и 1/2 ч.ч. вода. Печете яденето на 180 градуса до готовност. Готовото ризото смесвате с ...
Шоколадово ризото
Шоколадово ризото
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото...
Ризото Ботичели
Ризото Ботичели
подправки. Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с ...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: