Италианска пита

Италианска пита

0

отгоре и поръсете с пресен розмарин. Оставете отново да втаса за 30 минути, покрито с кърпа. След това сложете италианската пита да се изпече...

1

Италианска Пита

Прегледай всички 15 авторски предложения за италианска пита в Готвач.бг.
Италиански питки

Италиански питки

1

. и се оформя във вид на питки. Така оформените питки се поставят в застлана с хартия за печене тава. Поръсват се по желание с царевично или...

Италианска пита с готово тесто

Италианска пита с готово тесто

Тестото се разстила на възможно най-тънки блатове в намазнени тави. Лукът се нарязва на тънки шайби и се задушава в тиган, заедно със сметаната...

Италианска чеснова питка

Италианска чеснова питка

Маята и захарта се разтварят в половин чаша вода и се оставят да втасат. Брашното се пресява, оформя се кладенче, сипват се зехтинът и солта и...

Пита

Пита

1

Пресяваме брашното и в него правим кладенче, където изсипваме останалите продукти. Доливаме хладка вода и замесваме тестото. Оставяме да...

Италианска Фокача

Италианска Фокача

. Може да направите леки вдлъбнати с пръст по повърхността на фокачата. Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....

Италианска пица

Италианска пица

1

подреждат резени моцарела и пресни домати, по няколко рибки аншоа, полива се на око със зехтин, поръсва се с настърган пармезан и Италианската...

Италианска лимонада

Италианска лимонада

Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете...

Италианска фарината

Италианска фарината

В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...

Италианска кростата

Италианска кростата

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...

Италиански кюфтенца

Италиански кюфтенца

4

Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки...

Италиански Брускети

Италиански Брускети

2

Разбъркайте ситно нарязаните доматчета рома, скълцания чесън и червения лук в купа. Добавете и възможно най-ситно скълцания или нарязан в...

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: