Италианска Пита

Прегледай всички 18 авторски предложения за италианска пита в Готвач.бг.
Италианска пита
Италианска пита
отгоре и поръсете с пресен розмарин. Оставете отново да втаса за 30 минути, покрито с кърпа. След това сложете италианската пита да се ...
Италиански питки
Италиански питки
1
. и се оформя във вид на питки. Така оформените питки се поставят в застлана с хартия за печене тава. Поръсват се по желание с царевично ...
Италианска пита с готово тесто
Италианска пита с готово тесто
Тестото се разстила на възможно най-тънки блатове в намазнени тави. Лукът се нарязва на тънки шайби и се задушава в тиган, заедно със сметаната...
Италианска чеснова питка
Италианска чеснова питка
Маята и захарта се разтварят в половин чаша вода и се оставят да втасат. Брашното се пресява, оформя се кладенче, сипват се зехтинът и солта и...
Италианска питка Данубио с пълнеж (Danubio)
Италианска питка Данубио с пълнеж (Danubio)
180°C в предварително загрята фурна до приятен загар. Охладете италианската питка Данубио на решетка. Много мека, пухкава и вкусна! Да ...
Пита
Пита
1
Пресяваме брашното и в него правим кладенче, където изсипваме останалите продукти. Доливаме хладка вода и замесваме тестото. Оставяме да...
Италианска Фокача
Италианска Фокача
розмарин. Може да направите леки вдлъбнати с пръст по повърхността на фокачата. Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на ...
Италианска пица
Италианска пица
1
Италианската пица се пече до готовност в загрята пещ или фурна. По желание се поръсва с малко босилек. Това е основната рецепта за пица „Италия”, ...
Италианска кростата
Италианска кростата
Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...
Италианска фарината
Италианска фарината
В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...
Италианска лимонада
Италианска лимонада
Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете...
Италиански гевречета
Италиански гевречета
Италианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия! Към тестото...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: