Италианска Чабата

Открий всички 74 избрани предложения за италианска чабата в Готвач.бг.
Италиански хляб ЧабатаИталиански хляб ЧабатаРазделете тестото на 3-4 части, оформете няколко чабати, като ги поръсите с брашно. Оставете хлебчетата за 40 минути "почиват"....
Хляб ЧабатаХляб ЧабатаИзточник: Кулинарен блог на Ева Тонева Забележка: Увеличих двойно съставките за Чабатата, за да ми излязат точно два чудесно изпечени хляба....
Моята вкусна чабатаМоята вкусна чабатаЗа перфектни резултати и една истинска Чабата следвайте точно и правилно технологията на приготвяне и ще имате един автентичен и вкусен италиански...
Чабата с маслиниЧабата с маслиниМаята се разбърква в хладката вода със захарта и две супени лъжици брашно. Оставя се да бухне за 10-15 минути. Пресява се брашното в купа, добавя...
Оригинален хляб ЧабатаОригинален хляб ЧабатаИзточник: Jennifer Menke Забележка: Пускала съм рецепта за Чабата и не бях доволна от резултата....
Хлебчета Чабата със зеленчуциХлебчета Чабата със зеленчуциХлебчетата Чабата се разполовяват на две. Наръсват се със зехтин и се запичат на грил тиган....
Лесни мини чабатиЛесни мини чабатиПо желание намажете горещите чабати с масло. Лесните мини чабати са готови....
Чабата с кайма и лукЧабата с кайма и лукВ купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде хидратирано...
Чабата в плик за печенеЧабата в плик за печенеОставете за 1 час тестото за италиански хляб, покрито с кърпа и повторете. 5....
Италианска пицаИталианска пицаОтгоре се подреждат резени моцарела и пресни домати, по няколко рибки аншоа, полива се на око със зехтин, поръсва се с настърган пармезан и Италианската...
Италианска лютивкаИталианска лютивкаАко желаете, можете да увеличите количествата на продуктите двойно или тройно и да си приготвите стерилизирана италианска лютивка в бурканчета....
Италианска фаринатаИталианска фаринатаВ хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се оставя...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: