Италиански Хляб

Открий всички 74 кулинарни идеи за италиански хляб в Готвач.бг.
Италиански плосък хлябИталиански плосък хлябПресейте брашното. Добавете солта, зехтина и бакпулвера. Налейте водата /добре е да бъде хладка/, разбъркайте и омесете меко тесто. Покрийте...
Основен италиански хлябОсновен италиански хлябОставете основния италиански хляб да се охлади и го поднесете....
Италиански хляб ЧабатаИталиански хляб ЧабатаХлябът се пече още 10-15 минути....
Италиански хляб за закускаИталиански хляб за закускаФурна - 170 градуса. Може да се приготви в кръгла или правоъгълна кейкова форма, покрити с хартия и направени дръжки отстрани от хартията за печене...
Италиански хляб без месенеИталиански хляб без месенеСлед последното сгъване положете хляба в кръгла тавичка - намазнена обилно или покрита с хартия за печене (28 см диаметър)....
Италиански сладък коледен хлябИталиански сладък коледен хлябЩом хлябът се охлади, намажете леко с разтопени на водна баня шоколадови капки. 8....
Италиански хляб с орехиИталиански хляб с орехиБрашното се смесва с маята. Добавят се яйцата, бялото вино, зехтинът и солта. Кашкавалът се настъргва, маслините се режат на ситно. Беконът се...
Италиански хляб със семена и ядкиИталиански хляб със семена и ядкиПоръсете с малко брашно и поставете в намазнена кръгла тавичка с диаметър 22 см, за да добие типичната за италианския хляб кръгла форма. 5....
Италиански гевречетаИталиански гевречетаИталианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия!...
Италиански кроасаниИталиански кроасаниИталианските кроасани се пекат на 160 градуса за около 10-15 мин....
Италиански кюфтенцаИталиански кюфтенцаСмесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки кюфтенца...
Италиански щруделИталиански щруделСложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути....

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: