Кавърма с Пилешко Месо

Открий всички 33 подбрани съвети за кавърма с пилешко месо в Готвач.бг.
Кавърма в омлет с пилешко месоКавърма в омлет с пилешко месо
Пилешкото за кавърмата нарязваме на средно големи кубчета, овкусяваме със сол и черен пипер и запържваме, докато побелее в предварително загрято...
Пилешка кавърмаПилешка кавърма
4
Измийте пилешкото и го нарежете на кубчета. Запържете го в тиган в малко мазнина, заедно с лука и добавете морковите, чушките и гъбите...
Кавърма с телешко месоКавърма с телешко месо
Телешкото месо се нарязва на кубчета и предварително се сварява до полуготовност. Месото се отцежда от бульона. Кромидът се обелва и се...
Кавърма с овнешко месоКавърма с овнешко месо
Обезкостяваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета. Задушаваме, докато омекне в мазнината заедно с едро нарязан зелен лук. Подправяме...
Кавърма със свинско месоКавърма със свинско месо
1
Запържва се свинското месо до готовност, като преди това сте го нарязали на късове. Отделно се изпържват останалите продукти - скълцания по...
Кавърма със заешко месоКавърма със заешко месо
2
аромат. На следващия ден нарежете месото на парчета. Сложете да се запържи в маслото и олиото, след което го извадете. Добавете в съда...
Кавърма с пилешки воденичкиКавърма с пилешки воденички
, докато сокът се изпари. Разпределете кавърмата в гювечета, разпределете отгоре сварените и нарязани на хапки воденички и поръсете по малко...
Вкусна пилешка кавърмаВкусна пилешка кавърма
2
Измийте, подсушете и нарежете на кубчета пилешкото месо. Лука нарежете на полумесеци, праза и чесъна на ситно, а чушките на едри кубчета...
Традиционна пилешка кавърмаТрадиционна пилешка кавърма
Пилешкото месо се нарязва на средно големи хапки и се задушава за кратко в тиган с малко мазнина и вода. След като се задуши, се прехвърля в...
Пилешка кавърма по селскиПилешка кавърма по селски
2
се задушава лукът, сладките и лютите чушки. Когато омекнат, се добавя пилешкото месо и след около 5 мин. - гъбите. Готви се до зачервяване на...
Пилешка кавърма в гювечетаПилешка кавърма в гювечета
Нарежете месото на хапки, сипете в дълбок тиган олиото и сложете месото, добавете нарязания лук, настъргания домат, доматеното пюре и водата...
Пилешка кавърма с морковиПилешка кавърма с моркови
в дълбок тиган с малко олио, после следват лука, морковите, чушките и гъбите. Поръсваме от чубрицата и черния пипер и сипваме една чаша вода. След като изври водата кавърмата е готова....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: