Кавърма с Праз лук

Прегледай всички 29 кулинарни идеи за кавърма с праз лук в Готвач.бг.
Свинска каварма с праз
Свинска каварма с праз
Режем свинското филе на малки късчета (кубчета). Запържваме месото до зачервяване, след това слагаме праза да се запържи леко и се задушава...
Кавърма с праз по панагюрски
Кавърма с праз по панагюрски
чинии разпределяме от кавърмата, като на всяка порция трябва да се падне по едно яйце. По желание може да се направи заливка, като в тиган се...
Кавърма с праз и свинско
Кавърма с праз и свинско
4
Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олио или мас. Изваждаме го в чиния. В мазнината запържваме нарязаният праз. Прибавяме доматеното...
Кавърма с праз и пържоли
Кавърма с праз и пържоли
, които се покриват със соса, завиват се с фолио и се пекат в загрята на 180 градуса фурна за около 1 час. После фолиото се сваля и кавърмата...
Кавърма в глинено гърне с праз
Кавърма в глинено гърне с праз
Нарежете месото на малки късчета. Сложете го в дълбок тиган заедно с олиото и го задушете. Добавете почистените лук и праз, моркови и...
Кавърма със свинско, гъби, лук и чушки
Кавърма със свинско, гъби, лук и чушки
отново. Температурата на котлона се намалява и кавърмата се готви, докато се изпари водата и остане само на мазнина. Сервира се нарязан на ...
Кавърма от свинско месо с лук
Кавърма от свинско месо с лук
Измитото месо се нарязва на кубчета, осолява се, слага се и черен пипер и се пържи в маста или олио, изважда се. В същата мазнина се прибавя...
Кавърма с праз и свинско месо
Кавърма с праз и свинско месо
3
за около 1 минута, за да се изпари алкохолът и да остане само ароматът. Праз лукът се нарязва на кръгчета и се добавя към месото, стар лук...
Шницели от праз лук
Шницели от праз лук
. Разбивате яйцата и заедно с картофите ги прибавяте към праза. Нарежете магданоза на ситно и заедно с галетата, сол и черен пипер на вкус ...
Хапки с праз лук
Хапки с праз лук
Обелваме праза и го нарязваме на тънки кръгчета. Сгорещявяме мазнината и в нея запържваме праза с предварително рендосания морков...
Извара с праз лук
Извара с праз лук
Режем лука на ситно, след това го слагаме да се запържи с олио и малко вода, като го бъркаме да не залепне. След като е готов, се маха от...
Мусака с праз лук
Мусака с праз лук
Празът се почиства и измива, нарязва се на дребно и се задушава в олио до омекване. Прибавя се каймата, като се бърка непрекъснато, за да...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: