Равиоли с кайма от диво прасе

Равиоли с кайма от диво прасе

0

Каймата се размесва с едно яйце, счукана скилидка чесън и черен пипер. Брашното се пресява в купа и в средата му се оформя кладенче. Чукват...

1

Кайма от Диво Прасе

Разгледай всички 48 авторски предложения за кайма от диво прасе в Готвач.бг.
Гювеч с диво прасе

Гювеч с диво прасе

Нарежете месото на средно големи парчета. Вземете пръстена тава, ако нямате, можете да ползвате гювеч или обикновена тава. Намажете тавата с...

Печен бут от диво прасе

Печен бут от диво прасе

3

Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото...

Пържени кюфтета от диво прасе

Пържени кюфтета от диво прасе

Каймата се слага в дълбок съд. Прави се кладенче, в което се слагат подправките, нарязаните на ситно лук и магданоз, средата на филията хляб...

Как да сготвим диво прасе

Как да сготвим диво прасе

Месото от диво прасе изисква специфично готвене. То има доста особености. За да се премахне миризмата, особено при мъжките прасета, преди...

Печени ребра от диво прасе

Печени ребра от диво прасе

При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината. В съд изсипваме олиото и всички други подправки...

Диво прасе с кисело зеле

Диво прасе с кисело зеле

Месото от диво прасе се накисва в студена вода с малко оцет за около седем часа. След това се измива много добре и се нарязва на средно големи...

Сочни кюфтета от диво прасе

Сочни кюфтета от диво прасе

. Месото се нарязва на ситно и се смесва с лука и чесъна. Тази смес се смила. Добавя се галетата и се замесва кайма. Оформят се кюфтета. Пържат...

Унгарски пълнен бут от диво прасе

Унгарски пълнен бут от диво прасе

намазваме с масло. Каймата омесваме с яйцето, галетата, сланината, натопеният в млякото хляб, черният пипер и солта. С тази плънка пълним вече...

Печен бут от диво прасе с мармалад

Печен бут от диво прасе с мармалад

Почистваме бутът от тлъстините и го поставяме да престои от 2 до 5 дни в сварена и студена марината, като всеки ден обръщаме месото. В тиган...

Как се готви месо от диво прасе

Как се готви месо от диво прасе

на младите диви прасета рядко има нужда от процедура за отстраняване на миризмата. Най-ценните части на дивото прасе са задните бутове...

Обработка на месото от диво прасе

Обработка на месото от диво прасе

Месото от диво прасе е било храна за хората още от древни времена, много преди да започне отглеждането на домашни прасета. То е хранително и...

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: