Кайма от Еленско Месо

Разгледай всички 28 подбрани съвети относно кайма от еленско месо в Готвач.бг.
Еленско МесоЕленско Месо
1
. - Както и останалите меса, внимавайте когато обработвате суровото еленско месо. То трябва да не влиза в контакт с други храни, особено с тези...
Домашно приготвена еленска каймаДомашно приготвена еленска кайма
Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...
Как се готви еленско месоКак се готви еленско месо
От еленско месо се приготвят изискани ястия за ценители. Еленското месо е ценно заради вкуса си и заради високото съдържание на белтъчини и...
Идеи за мезета от еленско месоИдеи за мезета от еленско месо
това месото от подсушава, смила се на кайма заедно с лютите чушки или се добавят стрити на прах. Към каймата се добавят солта, чубрицата и маслото и...
Еленско платоЕленско плато
вино. Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско месо. Както много хора мислят!...
Еленско филеЕленско филе
1
Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат...
Еленски пърленкиЕленски пърленки
Киселото мляко се разбива с водата, яйцето, захарта и солта. Брашното се добавя постепенно и се замесва еластично тесто. Оставя се за половин час...
Еленски каренцаЕленски каренца
Слагате каретата за 6-8 часа в маринатата, приготвена от изброените продукти. Обръщайте месото от време на време. Подсушавате маринованите...
Марината за еленскоМарината за еленско
съставки. Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/. Съдът, в който...
Еленско със сметанов сосЕленско със сметанов сос
1
. Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате....
Откриха и кайма с конско месоОткриха и кайма с конско месо
1
% вложено конско месо. Най-голямо количество конско месо е открито в кайма производство на фирмата „Кристоф – Хр. Иванов“ – 30%, следвано от...
Зелеви сарми със свинско месо и каймаЗелеви сарми със свинско месо и кайма
махаме от котлона. В дълбока купа слагаме каймата и ситно нарязаното месо. Изсипваме задушения лук, ориз, магданоз и добавяме сланината ситно...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: