Как да Използваме Подправките при Готвене

Прегледай всички 74 авторски предложения за как да използваме подправките при готвене в Готвач.бг.
Най-лековитите подправки, които можем да използваме!
Най-лековитите подправки, които можем да използваме!
Отдавна известен факт е, че билките и подправките се използват не само в козметиката, но и във фармацията и алтернативната медицина. Именно...
Няколко причини да използвате подправката девесил
Няколко причини да използвате подправката девесил
растението се използват както листата, така и семената и коренът. С най- силни лечебни свойства обаче може да се похвали коренът. Той се ...
Защо е вредно готвенето с многократно използвано олио?
Защо е вредно готвенето с многократно използвано олио?
Често срещана практика у нас е домакинята да използва повторно олиото, в което е пържила веднъж или два пъти. Това обаче е изключително порочна...
За какво се използва подправката майорана
За какво се използва подправката майорана
ястието. В кулинарията листата на майораната се използват в пресен и в изсушен вид. Майораната идеално се съчетава с чесън, използва се като...
За какво се използва подправката девесил?
За какво се използва подправката девесил?
. Девесилът е много добро диуретично средство. Можете успешно да използвате, ако много се потите. Добро се повлияват и кожни заболявания при...
Как да използваме сач?
Как да използваме сач?
Съществуват редица рецепти за готвене на сач, но за да ви се получат наистина вкусни ястия, трябва да спазвате някои правила за използването...
Как да използваме стевия
Как да използваме стевия
. Метод 1 - Използване на стевия в течна или прахообразна форма Използвайте чисти капки стевия. Може би най-популярният начин да се ...
Готвени зеленчуци
Готвени зеленчуци
необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....
Готвена мусака
Готвена мусака
2
В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...
Как да използваме лимона
Как да използваме лимона
за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго...
Здравословно готвене със зърна
Здравословно готвене със зърна
време за готвене. Можете да добавяте ечемик към супи вместо фиде, като оставете да къкри за времето, посочено на опаковката. Елда Елдата е...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
готвене, а не рецепти; техники, а не съставки. Някои от основните методи за готвене в японската кулинария са: Темпура или Тендън През ...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: