Как да Направим Пяна за Капучино

Открий всички 12 кулинарни идеи относно как да направим пяна за капучино в Готвач.бг.
Да си направим пяна на капучино или кафеДа си направим пяна на капучино или кафе
Лесно ще направите ефектна пяна за капучино и кафе, ако имате кафе машина с приставка за пара, с чиято помощ ще направите млечна пяна...
Как се прави капучино?Как се прави капучино?
за хубавото капучино трябва да е краве, прясно и да бъде с около 3.5 % масленост. Млякото за капучиното се разбива в подходящ съд от неръждаема...
Тайната на вкусното капучиноТайната на вкусното капучино
да е прясно, краве, да съдържа над 3.2% белтъчини и да има около 3.5% масленост. За едно капучино млякото се разбива на пяна в съд от...
Най-голямото капучино в светаНай-голямото капучино в света
поставиха нов рекорд за книгата на Гинес, като направиха най-голямото капучино в света. Над 1000 специалисти в правенето на ароматно капучино от...
Как стават белтъците на пяна?Как стават белтъците на пяна?
Да разбиембелтъците на пяна далеч не е толкова трудно колкото да разбием белтъци на сняг. Белтъците на пяна могат да се добавят към много...
Разликата между мокро и сухо капучиноРазликата между мокро и сухо капучино
още един слой млечна пяна отгоре на кафето. Типичната рецепта за капучино изисква приблизително равни части от еспресо, мляко и пяна...
Как се разбива масло на пяна?Как се разбива масло на пяна?
има десетки рецепти за приготвянето на маслен крем, които обикновено завършват с думите: „разбийте маслото със захарта на пяна“. Звучи лесно на...
Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?
пяна, хайвер, спагети и какво ли не от най неочаквани продукти. В домашни условия със специален уред /молекулярен сет/ от 45 лв. може да...
Как се вдига пяна на мляко на пара?Как се вдига пяна на мляко на пара?
Не е нужно да сте професионален бариста, за да зарадвате близките и гостите си с разкошно капучино или лате макиато. Единственото, от което...
Как да направим Гхи?Как да направим Гхи?
умерен. След 15-20 минути ще забележите, че на повърхността се образува пяна, която трябва да отберете отгоре с решетъчна лъжица. В...
Да си направим хумусДа си направим хумус
Хумусът представлява една уникална паста от нахут и тахан. Тя е сред най-лесните за изпълнение рецепти, познати ни някога. Нужни са по...
Как да си направим къри?Как да си направим къри?
Когато говорим за къри, трябва винаги да уточняваме дали става дума за подправката къри или за къри соса, който е важна част от индийската кухня...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: