Как да Направим Сирене

Прегледай всички 12 избрани предложения за как да направим сирене в Готвач.бг.
Домашно сирене
13
отделя суроватката. След това поставете сиренето в цедилка и го затиснете с тежести, за да се оформи. Оставете така поне за 6 часа. Нарежете го на...
Домашно Топено Сирене
маслото и към него добавяме изцеденото сирене. Към него добавяме изварата и посоляваме. Всичко това правим при непрекъснато бъркане. Когато се...
Домашно козе сирене
извара. След това може да извадите вече готовото домашно козе сирене и да го прехвърлите в кутия. Овкусете с малко сол и го сложете в ...
Домашно пушено сирене
слива и лозовите пръчки. Над тях закрепете метална цедка и сложете в нея подправки. Настанете вътре и сиренето. Покрийте съда с кърпа и оставете ...
Домашно краве сирене
разрязваш домашното краве сирене на по-големи парчета и го слагаш в тава, в която си приготвил саламура....
Прясно домашно козе сирене
сирене на Павликени и разбъркваме. Така постоява, докато се втвърди (хване) около час. Реже се на няколко места и се изсипва в тензух...
Домашно крема сирене
Маслото се стопява. Заедно с изварата и водата се пасира на крем. Към получената смес може са sе добавят по желание различни подправки и...
Домашно прясно овче сирене
2
Млякото се стопля като за бебе и към него се добавя 1 ч.л. вода и 5 - 6 капки от маята за сирене, разбърква се и оставя 1-2 часа или докато се...
Домашно крема сирене
2
Сварете млякото. Оставете малко да изстине, като си топнете кутрето, да може да го задържите около 15 секунди. Разбъркайте киселото мляко с...
Лесно домашно сирене
15
лягане и сутрин е готово. Вкусът е нещо средно между домашно сирене и кашкавал....
Домашно биволско сирене
2
голяма кофа с вода/, за да се изцеди хубавичко. Така престоява една нощ и се реже на бучки, след което сиренето сe слага в саламура....
Домашни сиренки
12
сирене на око и добавяйки пресято с бакпулвера брашно, замесете постепенно меко тесто. Оставете готовото тесто да си почине за 10-15 минути. От...

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: