Как да Направя Пяна на Млякото с Кафемашина

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как да направя пяна на млякото с кафемашина в Готвач.бг.
Да си направим пяна на капучино или кафе
Да си направим пяна на капучино или кафе
процеса на правене на млечна пяна движете съда с млякото нагоре и надолу, но много внимателно, за да не разлеете млякото. Можете ...
Как се вдига пяна на мляко на пара?
Как се вдига пяна на мляко на пара?
, колкото изглежда на пръв поглед. За да приготвите плътна и трайна пяна, преди всичко не трябва да прегрявате млякото, защото над определена...
Да си направим сами оризово мляко
Да си направим сами оризово мляко
в същото време ще притежава същите здравословни качества като предлаганото в магазина. За приготвянето на половин литър от млякото са ви...
Как да направим мляко от тиквени семки
Как да направим мляко от тиквени семки
вкус. Цветът им е леко зеленеещ, затова млякото ви ще има такъв оттенък. Рецептата за мляко от тиквени семки е много лесна и бърза, като ...
Може ли да се направи извара от пресечено мляко?
Може ли да се направи извара от пресечено мляко?
изхвърляте. На два литра пресечено мляко се добавя малко по малко по една супена лъжичка оцет. Млякото се разбърква и се оставя още малко да се...
Как стават белтъците на пяна?
Как стават белтъците на пяна?
Да разбиембелтъците на пяна далеч не е толкова трудно колкото да разбием белтъци на сняг. Белтъците на пяна могат да се добавят към много...
Ето как лесно да си направим сами ядково мляко
Ето как лесно да си направим сами ядково мляко
Растителната алтернатива на животинското прясно мляко е все по-предпочитан избор от хората, които имат лактозна непоносимост или тези, които...
Как се разбива масло на пяна?
Как се разбива масло на пяна?
има десетки рецепти за приготвянето на маслен крем, които обикновено завършват с думите: „разбийте маслото със захарта на пяна“. Звучи лесно на...
Може ли да се направи извара от леко вкиснало прясно мляко?
Може ли да се направи извара от леко вкиснало прясно мляко?
престои прекалено дълго време, вследствие на което леко да вкисне. Тогава възниква въпросът може ли да се направи извара от леко вкиснало прясно ...
Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?
Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?
пяна, хайвер, спагети и какво ли не от най неочаквани продукти. В домашни условия със специален уред /молекулярен сет/ от 45 лв. може да...
Как да си направя катми?
Как да си направя катми?
и въобще каквото обичате за похапвате и с каквото разполагате в хладилника. Рецепти за болярски катми, селски катми и бабините катми с прясно мляко ...
Как да си направя айрян?
Как да си направя айрян?
въпроса как да си направя айрян. Най-лесният начин за приготвяне на айрян е като разбиете добре киселото мляко и добавите към него вода до...

Рейтинг

3.2
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: