Как да си обезсолим сиренето?

Как да си обезсолим сиренето?

0

Обикновено сиренето, независимо дали е закупено от магазина или е приготвено у дома, се съхранява в саламура, приготвена от сол и вода, за...

1

Как да Обезсолим Сирене

Разгледай всички 12 авторски предложения за как да обезсолим сирене в Готвач.бг.
Как се прави саламура за сирене

Как се прави саламура за сирене

2

правенето му. За да запазите сиренето за по-дълъг период от време е необходимо то да отлежава в саламура при температура около 10 градуса...

Как да обезсолим пресолен боб?

Как да обезсолим пресолен боб?

Винаги е за предпочитане да готвите леко безсолно, защото не е проблем на ястието да се добави сол по всяко време. Големият проблем е как да...

Как да обезсолим маслини?

Как да обезсолим маслини?

Маслините са сред най-вкусните и полезни плодове, които носят неизброими ползи за здравето. Ежедневната консумация на маслини доставя на...

Как да обезсолим пастърма?

Как да обезсолим пастърма?

Приготвянето на домашна пастърма е истинско изкуство – от подбиране на най-добрите парчета свински бут, до внимателното им осоляване, след това...

Как да обезсолим маслини

Как да обезсолим маслини

Солта е неизменен продукт за българите. На всяка трапеза непременно присъства солницата. Много от нас имат навика да посегнат към нея още преди...

Как да обезсолим свинско месо?

Как да обезсолим свинско месо?

саламура резонно възниква въпросът как да обезсолим свинското месо. Това може да стане най-лесно с накисване във вода. Месото се кисне 2-3...

Как да обезсолим кисело зеле?

Как да обезсолим кисело зеле?

Когато не уцелим добре пропорцията на саламурата и пресолим киселото зеле, това далеч не е причина за тревога. Най-лесното, което можете да...

Тетевенската саламура празнува днес

Тетевенската саламура празнува днес

Днес, 24-ти юни, се отбелязва Празникът на тетевенската саламура. В хода на събитието местни и туристи ще могат да станат част от любопитни...

Американски саламури за български мезета

Американски саламури за български мезета

, като всеки пласт се поръсва със сол, а отгоре се налива саламурата; 3. Саламура за свинско Приготвя се саламура от 5 л вода, 450 г сол и 50 г...

Как се прави саламура за пастърма?

Как се прави саламура за пастърма?

грама сол. Количеството на саламура е различно в зависимост от количеството на месото. Саламурата за пастърма трябва да покрива месото. Друг...

Как се прави саламура за сушена рибица?

Как се прави саламура за сушена рибица?

. Но много преди да вкусим тази вкусна сушена рибица, процесът преминава през престояване в саламура и овкусяване. Саламурата традиционно...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: