Как да Омесим Козунак

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как да омесим козунак в Готвач.бг.
Не е ли гениално? Да омесиш козунак на конци в пералнятаНе е ли гениално? Да омесиш козунак на конци в пералнятаСпоред традициите не може да посрещнем Великден без козунак, но за да стане наистина вкусен, трябва да бъде омесен добре....
Как да оплетем козунакКак да оплетем козунакСлед това се оставя да втаса добре, омесва се още веднъж, след което се слага във форми, където втасва още....
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунакКозунакът се меси бавно и се оставя да втаса....
Да си направим домашен козунакДа си направим домашен козунакИзвадете козунакът от тавичката, когато вече е леко изстинал....
Панетоне - италиански козунак за КоледаПанетоне - италиански козунак за КоледаВсе повече хора преоткриват италианския козунак и си го приготвят за различни празници и поводи....
Тайната на вкусния домашен козунакТайната на вкусния домашен козунакТестото се омесва добре, докато не се появят мехурчета въздух в него. Ако месите на ръка, това може да отнеме повече от час....
Съвети за направата на вкусен козунакСъвети за направата на вкусен козунакИстината е, че направата на козунак има някои тънкости....
Идеи за сладкиши със сух козунакИдеи за сладкиши със сух козунакТака се реди до привършване на козунака....
Рецепти за бърз и пухкав козунакРецепти за бърз и пухкав козунакКозунакът – тази обичана традиция на Великден и любимо лакомство през останалата част от годината....
Кулинарни техники при месенето на козунакКулинарни техники при месенето на козунакВажна техника при плетенето на козунак е, че се плете много рехаво, а не стегнато, козунакът трябва да има място, за да втаса хубаво и като се изпече...
Как се прави козунак - ръководство за начинаещиКак се прави козунак - ръководство за начинаещиКозунакът може целогодишно да се намери в търговските вериги, но покрай един от най-светлите празници, производителите ни заливат с козунаци, които...
Как се прави страхотен козунак с глазураКак се прави страхотен козунак с глазураИзпечете козунака за около час. Не отваряйте фурната, за да не спадне козунакът....

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 4
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: