Как да оплетем козунак

Как да оплетем козунак

0

За да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен...

1

Как да Оплетем Козунак

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да оплетем козунак в Готвач.бг.
Как да оплетем питка?

Как да оплетем питка?

оформят красиво тестото за питка. Един от начините за оформяне на тесто е да си оплетем питка. За целта ви трябва стандартно тесто за питка...

Козунак

Козунак

10

3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...

Оплетена питка със сирене

Оплетена питка със сирене

през два сантиметра (ще видите на снимките) и ги оплетете. Готовата плетка поставете в подмазана тава. Така направете и с останалите две части от...

Козунаци

Козунаци

4

. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. Единия е...

Пикантни оплетки от свински флейки върху зеленчуци

Пикантни оплетки от свински флейки върху зеленчуци

овкусеното вече месо вземете три парчета и забодете трите краища с клечка за зъби. Оплетете го като плитка , като в края отново забодете с...

Портокалов козунак

Портокалов козунак

3

1. Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; 2. През това...

Велинградски Козунак

Велинградски Козунак

ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...

Карамелен козунак

Карамелен козунак

Започваме с приготвянето на карамела. В тавичката, в която ще печем козунака, карамелизираме захарта до светъл карамелен цвят. Разклащаме...

Чуден козунак

Чуден козунак

2

козунак на конци, без да си правя труда да го меся 100 пъти. Тайната е в затоплените предварително продукти и във втасването. Да, ще изпечете...

Ирански козунак

Ирански козунак

слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....

Пиян козунак

Пиян козунак

, е, че ние решихме да направим повече, но по-малки на големина козунаци. От един килограм брашно извадихме 6 малки козунака, като по този начин...

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: