Как да Оплетем Козунак

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да оплетем козунак в Готвач.бг.
Как да оплетем козунак
Как да оплетем козунак
За да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен...
Как да оплетем питка?
Как да оплетем питка?
оформят красиво тестото за питка. Един от начините за оформяне на тесто е да си оплетем питка. За целта ви трябва стандартно тесто за питка...
Козунак
Козунак
10
3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...
Оплетена питка със сирене
Оплетена питка със сирене
през два сантиметра (ще видите на снимките) и ги оплетете. Готовата плетка поставете в подмазана тава. Така направете и с останалите две части от...
Пикантни оплетки от свински флейки върху зеленчуци
Пикантни оплетки от свински флейки върху зеленчуци
овкусеното вече месо вземете три парчета и забодете трите краища с клечка за зъби. Оплетете го като плитка , като в края отново забодете с...
Козунаци
Козунаци
4
. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. ...
Козунак Бриош
Козунак Бриош
Разтворете маята и 1 с.л. от захарта в леко затопленото мляко, добавете 2 с.л. брашно и разбъркайте. Завийте съда със стреч фолио и оставете...
Маков козунак
Маков козунак
. Прекрасен и много пухкав козунак, който ще се превърне в краля на вашата Великденска трапеза. Хубав празник и да ви е сладко!...
Домашен козунак
Домашен козунак
4
намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в ...
Пълнен козунак
Пълнен козунак
1
Пресяваме брашното в дълбок съд и го оставяме на топло. В една чаша надробяваме маята, посипваме я с лъжичка захар, заливаме с 3 с.л. прясно...
Конячен козунак
Конячен козунак
Маята се размива 8 малко хладко мляко, прибавят се 1 супена лъжица захар и малко брашно, за да се получи рядка кашица. Покрива се и се оставя на...
Великденски козунак
Великденски козунак
Маята, 2 с.л. брашно и 1/3 от захарта се поставят в затопленото прясно мляко. Сместа се оставя встрани, докато маята се активизира. Отделно...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: