Уникален джолан

Уникален джолан

0

. Вари се на слаб огън 3.5-4 часа. Оставя се да изстине и да се желира (аз го приготвих от вечерта и го оставих цяла нощ да се желира). Взима се...

1

Как да Приготвим Джолан

Разгледай всички 44 избрани предложения относно как да приготвим джолан в Готвач.бг.
Задушен джолан

Задушен джолан

2

Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Пълнен джолан

Пълнен джолан

Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Задушени джолани

Задушени джолани

1

Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица. Нареждат се в...

Джолан по Павликенски

Джолан по Павликенски

Измийте джолана и го поставете в гювеча. Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Обелете лука и морковите. Изчистете чушката...

Джолан в плик

Джолан в плик

2

Втриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа. Загрейте фурната на 180 градуса. Сложете джолана в плик, който...

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Чомлек със свински джолан

Чомлек със свински джолан

Приготвя се марината от 2 с.л. мазнина, оцет, горчица, соев сос, червен и черен пипер и 2 ч.л. сол. В джолана се правят десетина прореза, които...

Джолан по Павликенски

Джолан по Павликенски

Почистваме скилидките чесън и ги нарязваме на шайби. Измиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън. След като е...

Задушен Агнешки Джолан

Задушен Агнешки Джолан

Първо се приготвя бульонът - морковите и пащърнакът, картофите и чесънът се обелват и слагат да заврят в тенджера с вода. Оставят се да кукрят...

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: