Как да Приготвим Нахут

Открий всички 74 авторски предложения относно как да приготвим нахут в Готвач.бг.
Как да приготвим сами брашно от нахут?
Как да приготвим сами брашно от нахут?
използвате варена или консервиране в крайна сметка ще приготвите пюре от нахут, но не и брашно. След като извадите нахута от ...
Как да приготвим леща
Как да приготвим леща
зърна. В зависимост от разнообразието от леща, която избирате, те могат да се приготвят до гладко пюре или да запазят своята форма и твърдост...
Как да приготвим булгур
Как да приготвим булгур
Булгурът се използва традиционно в средиземноморската кухня и от него се приготвят различни супи, салати, мезета и основни ястия...
Как да приготвим раци
Как да приготвим раци
Сочното сладко месо на раците се харесва както на възрастните, така и на децата. Ордьоврите и ястията от раци са популярни в много национални...
Нахут - Леблебия
Нахут - Леблебия
3
), в Индия се приготвят традиционно специалитети с нахут. За разпространението на нахута по света са отговорни не само испанските и ...
Нахут яхния
Нахут яхния
1
, джинджифил, кориандър, черен пипер. Ястието се разбърква се и прибавя към нахута. Ако водата на нахута е много, предварително се отсипва ...
Как да приготвим октопод?
Как да приготвим октопод?
подходящ за основно ястие или за салати, може да се приготвя печен, варен, задушен в масло или маринован. В много от средиземноморските рецепти...
Как да приготвим лаврак?
Как да приготвим лаврак?
от вино, сметана, масло, рибен бульон. Как да приготвим лаврак? Можете да приготвите рибата цяла, или нарязана на филета, да изберете...
Да си приготвим ципура
Да си приготвим ципура
Първата рецепта, която ви предлагаме можете да приготвите много лесно. За нея няма да ви бъдат необходими сложни продукти. Освен ципура, по...
Как да приготвим кантучини
Как да приготвим кантучини
Кантучините са известен десерт, с който се гордеят жителите на италианския град Прато. Кантучините са известни още с името бишкоти ди Прато...
Как да приготвим Комбуча
Как да приготвим Комбуча
Гъбата Комбуча от векове се използва като естествен лек в Азия и Русия. През 250 г. пр. Хр. хората от династията Ян в Китай консумирали...
Как да приготвим рибен бульон
Как да приготвим рибен бульон
Промишлено произведеният бульон е лесен за използване, но невинаги е достатъчно добър. Според много специалисти основният му подобрител на вкуса...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: