Как да Приготвим Понички

Прегледай всички 74 подбрани съвети за как да приготвим понички в Готвач.бг.
Понички
4
поничките сурови отвътре. Готовите понички по желание може да поръсите с пудра захар или да ги напълните със сладко по избор....
Класически понички
от шише или по-малка чашка изрежете във всеки кръг в средата дупка. Оставете поничките да втасат за 15 минути. Пържете в олио поничките от ...
Царевични понички
пържим поничките в загрято олио, отцеждаме от излишната мазнина и сервираме топли....
Понички Бисмарк
3
дупка/аз я правя с тапа от шампанско/. Пържат се в маслена баня. Поръсват се с пудра захар или с домашно сладко. За мен това е най-хубавата рецепта за ...
Картофени понички
Картофите се сваряват, обелват се и се намачкват на пюре. Оставят се да изстинат за половин час. Маята се размива в малко топла вода и се...
Печени Понички
помощта на чаша изрязваме кръгчета и с пръст или някакъв уред пробиваме дупка в тях. Така приготвените понички нареждаме върху хартия за печене...
Казанлъшки понички
30
казанлъшките понички се поставя в специален шприц за понички, но ако нямате, може да загребвате с лъжица и да пускате в сгорещеното олио. ...
Венециански понички
мазнина. Поничките трябва да са изцяло потопени в мазнина. Изваждат се върху хартия, за да се поеме излишната мазнина, след това се нареждат в ...
Московски понички
7
Замесете твърдо тесто от посочените продукти. Разточете кора с дебелина 1 см и изрежете понички с кафена чашка. Пържете в съд с 1 см олио в ...
Турски понички
8
понички да се пържат до зачервяване от двете страни. Веднага щом ги извадите, ги пускайте в студения сироп. Той се вари от последните 4 продукта и се ...
Бананови понички
2
равни части, обилно се набрашнява и разстила на тънък лист. С метален диск или с чаша се режат кръгчета. Пържат се в предварително загрято олио. ...
Сметанови понички
кръгчета от втасалото тесто. Пържат се в силно сгорещена мазнина до готовност. Готовите понички се оставят върху домакинска хартия за да се ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: