Как да Приготвя Заливка за Зеленчукова Мусака

Разгледай всички 74 подбрани съвети за как да приготвя заливка за зеленчукова мусака в Готвач.бг.
Мусака без заливкаМусака без заливкаКартофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Заливка за мусакаЗаливка за мусакаЗалива се и се разпределя равномерно върху мусаката....
Мусака със заливкаМусака със заливкаЗа заливката: Яйцата се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича...
Постна Зеленчукова МусакаПостна Зеленчукова МусакаЗа заливката: Загряваме на тиган 6 с.л. олио, постепенно добавяме брашно и запържваме до златисто....
Редена зеленчукова мусакаРедена зеленчукова мусакаНакрая добавете и заливката и отново запечете мусаката. Като изстине малко махнете ринга на формата....
Зеленчукова запеканка със заливкаЗеленчукова запеканка със заливкаКартофите се обелват, нарязват на едри парчета и се слагат в подсолена вода да се сварят. След като са готови, изхвърляме водата и докато са още горещи...
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливкаПриготвяме заливката от яйцето и киселото мляко. Разбъркваме добре и изсипваме върху мусаката 10 минути преди да е напълно готова....
Мусака с картофена заливкаМусака с картофена заливка
Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно....
Патладжанова мусака без заливкаПатладжанова мусака без заливкаНалива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Икономична мусака без заливкаИкономична мусака без заливкаКартофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се главата...
Гъбена мусака без заливкаГъбена мусака без заливкаТавата се покрива с алуминиево фолио и мусаката се слага да се пече на 180-190 градуса до готовност....
Вкусна мусака без заливкаВкусна мусака без заливкаНаливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: