Как да Приготвя Заливка за Зеленчукова Мусака

Разгледай всички 47 подбрани съвети за как да приготвя заливка за зеленчукова мусака в Готвач.бг.
Зеленчукова запеканка със заливкаЗеленчукова запеканка със заливка
Картофите се обелват, нарязват на едри парчета и се слагат в подсолена вода да се сварят. След като са готови, изхвърляме водата и докато са още...
Мусака с кашкавалена заливкаМусака с кашкавалена заливка
заливката от яйцето и киселото мляко. Разбъркваме добре и изсипваме върху мусаката 10 минути преди да е напълно готова. Върху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече....
Пухкава заливка за мусакаПухкава заливка за мусака
4
необходими за една мусака - лук, морков, картофи и свинска кайма и нищо повече. Тази заливка е наистина уникална и стои отгоре на мусаката (както...
Вкусна мусака без заливкаВкусна мусака без заливка
и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....
Мусака с богата заливкаМусака с богата заливка
1
В дълбока тава нарязваме на кубчета картофите, моркова и червения пипер. Добавяме половината от доматения сок, сол на вкус, чубрицата, черния...
Мусака с апетитна заливкаМусака с апетитна заливка
. Пече се докато изври водата и се запече до златисто. Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което...
Мусака със заливкаМусака със заливка
се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича. Сервира се с няколко лъжички кисело мляко....
Патладжанова мусака без заливкаПатладжанова мусака без заливка
патладжани. Най-отгоре трябва да бъде кайма. Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....
Заливка за мусакаЗаливка за мусака
7
. Бъркането продължава, докато стане гладка смес. Ако много се сгъсти, добавете още едно яйце. Залива се и се разпределя равномерно върху...
Зеленчукови гювечета със заливкаЗеленчукови гювечета със заливка
. Разпределяме заливката по равно върху гювечетата. Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна до получаване на коричка....
Мусака с картофена заливкаМусака с картофена заливка
Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно. Прибавят...
Мусака без заливкаМусака без заливка
Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: