Как да Приготвя Ризото с Пиле

Открий всички 44 авторски предложения за как да приготвя ризото с пиле в Готвач.бг.
Ризото с пиле и броколи
Ризото с пиле и броколи
. Сервирайте ризотото с пиле и броколи на момента, поръсено със още пармезан по желание, пресен скълцан босилек и млян черен пипер. Добър ...
Ризото с пиле и аспержи
Ризото с пиле и аспержи
объркайте. Оставете ризотото с пиле и аспержи да се задуши под капак 15 минути преди да поднесете. Поднесете в чиния с украса от връхчетата на ...
Ризото с пиле и гъби
Ризото с пиле и гъби
2
бульона, докато оризът омекне. Ризотото се овкусява със сол и настърган пармезан, разбърква се и се снема от котлона....
Ризото с царевица и пиле
Ризото с царевица и пиле
2
Загрейте зехтина и запържете до омекване накълцания лук. Добавете ориза и разбъркайте, докато се запържи, след което долейте бульона. Щом...
Ризото с пиле по италиански
Ризото с пиле по италиански
бульона. Разбърквайте, докато оризът абсорбира бульона. Добавете отново 1 черпак и отново разбърквайте. Гответе така, докато ризотото поеме...
Ризото с пиле и замразени зеленчуци
Ризото с пиле и замразени зеленчуци
от ориза. Ризотото обикновено се сервира с настърган пармезан. Поднася се със свежа салата според сезона....
Ризото с пиле и червено вино
Ризото с пиле и червено вино
не остане течност, махнете от котлона и добавете маслото, сол и черен пипер. Поднесете ризотото с настърган пармезан....
Люто пиле, чушки и доматено ризото
Люто пиле, чушки и доматено ризото
Загрявате предварително фурната на 200 градуса. Загрявате зехтина в голям стъклен/глинен съд и прибавяте лука, чесъна и чушките...
Ризото с пиле и зелен фасул
Ризото с пиле и зелен фасул
мин. преди да стане готов оризът, прибавете зеления боб. Когато ризотото е готово, поръсете с пармезан и настъргана лимонова кора. Разбъркайте ...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
В загрят дълбок тиган слагате 1/2 пакетче от маслото, лука, който предварително е нарязан на кубчета, и ориза. Запържвате, докато оризът...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: