Как да Разпознаем Развалена Риба

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как да разпознаем развалена риба в Готвач.бг.
Как да разпознаем добрата рибаКак да разпознаем добрата рибаПри потапяне във вода развалената риба изплува на повърхността. Прясната риба трябва да се сготви веднага след улова....
Ето как да разпознаете прясната риба за Никулденската трапеза!Ето как да разпознаете прясната риба за Никулденската трапеза!Ако оставят следи, рибата не е прясна. Очите на прясната риба са прозрачни и ясни, а не мътни....
Как да съхраняваме прясна риба и мидиКак да съхраняваме прясна риба и мидиТя е прясна, ако нейните очи и са бистри и има лъскава кожа....
Съвети за приготвяне на прясна риба ТонСъвети за приготвяне на прясна риба ТонАко пържите прясна риба тон имайте предвид, че само леко да порозовее от двете страни и рибата е готова....
Как да приготвим прясна риба за сушиКак да приготвим прясна риба за сушиПрясната риба, която сте избрали, трябва да се нареже на тънки ивици. Поставя се хоризонтално върху ориза....
Риба ТонРиба ТонИ консервираната, и прясната риба могат да бъдат намерени целогодишно по магазините, но декември е месецът, в който можете да си купите наистина прясна...
Риба ТрескаРиба ТрескаСъщинската треска може да разпознаете сред останалите трескоподобни риби по сивите паралелни линии на кожата....
Риба ФагриРиба ФагриМорето ни поднася в дар невероятно разнообразие от вкусна и полезна храна. Най-голям дял от нея се пада на рибите. Сред тях има една, която носи...
Риба мечРиба мечРиба меч /Xiphias gladius/ представлява хищна риба от разред Бодлоперки /Perciformes/, която е особено популярно заради специфичния си външен вид....
Гарнитури за рибаГарнитури за рибаГарнитурата за риба почти винаги съдържа картофи – те могат да се пържени, печени, варени за салата или на пюре. Нашите три рецепти няма да...
Консервиране на рибаКонсервиране на рибаЕдинственото условие, на което трябва да отговаря рибата за консервиране, е да е прясна....
Осоляване на рибаОсоляване на рибаКогато се осолява риба, целта е да стане тя вкусна, и в същото време да не загуби вкусовите си качества, да е със запазена структура, леко мазна и...

Рейтинг

3.8
Общо 10 гласували
5 3
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: