Как да Разпознаем Развалена Риба

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно как да разпознаем развалена риба в Готвач.бг.
Ето как да разпознаете прясната риба за Никулденската трапеза!
Ето как да разпознаете прясната риба за Никулденската трапеза!
1
пръсти по кожата ѝ. Ако оставят следи, рибата не е прясна. Очите на прясната риба са прозрачни и ясни, а не мътни. Търговците ...
Как да разпознаем добрата риба
Как да разпознаем добрата риба
се поддържа температура под 0 градуса. Замразената риба има същите хранителни и вкусови качества като прясната. Опасна за консумация е ...
Как да приготвим прясна риба за суши
Как да приготвим прясна риба за суши
приготвяне на суши. Рибата за суши задължително трябва да е току-що уловена. Най-често използваните риби са сьомга и риба тон, но ...
Съвети за приготвяне на прясна риба Тон
Съвети за приготвяне на прясна риба Тон
пържите прясна риба тон имайте предвид, че само леко да порозовее от двете страни и рибата е готова. Преди да пържите риба тон я ...
Как да съхраняваме прясна риба и миди
Как да съхраняваме прясна риба и миди
съхранявате рибата, като я направите пушена. Не всеки вид риба е подходящ за подобен начин на приготвяне. За опушване най-вкусни стават ...
Риба Треска
Риба Треска
Треската е една от най-масово употребяваните риби в почти цял свят. Ако не се консумира прясна или размразена, от нея се произвеждат много ...
Риба меч
Риба меч
риби, които смята да нападне. Мечът, който рибата притежава, е приспособление, с което да напада плячката си. Този вид риба се счита за ...
Защо и кога замразената риба е за предпочитане пред прясната?
Защо и кога замразената риба е за предпочитане пред прясната?
дива храна. Уловената прясна риба не съдържа никакви добавки, консерванти и антибиотици. Освен това прясната риба е ...
Риба Тон
Риба Тон
1
купите наистина прясна хавайска риба тон. Рибите тон са големи силни риби, а някои от тях са големи почти колкото делфин. ...
Как се сервира риба?
Как се сервира риба?
кожата, а ще можете да махнете костите, ако има такива по-лесно, когато рибата е разделена на две. Рибата е прекрасно основно ястие, ...
Тайната на панираната риба
Тайната на панираната риба
пържената или панираната риба. Вярно, по калорична е, но рибата си е риба и стига да нямате алергии към нея, тя спада в категорията на ...
Как се опушва риба?
Как се опушва риба?
), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак. Преди същинското опушване рибата трябва да бъде осолена. Непочистената риба се поръсва ...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: