Как да Сготвя Пъстърва

Прегледай всички 35 подбрани съвети за как да сготвя пъстърва в Готвач.бг.
Пъстърва-пълнена
Пъстърва-пълнена
запечете във фурна на готовност. Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Пъстърва фрикасе
Пъстърва фрикасе
пресече. В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан ...
Веяна Пъстърва
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба...
Маринована пъстърва
Маринована пъстърва
Рибите измиваме, почистваме от глави и кости и нарязваме на филенца. Подсушаваме и нареждаме в тава върху морската сол, след което покриваме и...
Медена пъстърва
Медена пъстърва
1
Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто. Медът, оцетът, индийското орехче и лукът...
Печена пъстърва
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин...
Пролетна пъстърва
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на...
Поширана Пъстърва
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и...
Пълнена пъстърва
Пълнена пъстърва
1
Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън. Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с...
Панирана пъстърва
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова...
Сос за пържена пъстърва
Сос за пържена пъстърва
Главата чесън се обелва сало от най-външните листа, изрязват се мустачките отдолу и се слага в двойно парче алуминиево фолио. Поръсва се със...
Домашен пастет от пъстърва
Домашен пастет от пъстърва
. Разбъркайте добре. Пасирайте парчетата пъстърва заедно със заквасената сметана, зехтин и сол. Когато консистенцията на пастета стане ...

Рейтинг

4.4
Общо 8 гласували
5 5
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: