Как да си Направим Домашно Суши

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как да си направим домашно суши в Готвач.бг.
Домашно суши със сьомгаДомашно суши със сьомгаСварявам ориза до готовност във вода при съотношение 1:1, след като е готов го поръсвам с оризовия оцет и го оставям за малко да попие. Нарязвам...
Маки СушиМаки СушиОризът се накисва в студена вода и се измива няколко пъти, докато водата се избистри и през нея се виждат ясно оризовите зрънца. Водата, захарта...
Суши ШийтакеСуши ШийтакеНакиснете гъбите в гореща вода за 30 мин. след което ги нарежете на тънки ивици. Сварете ориза за суши за около 25 мин. (да не е много размекнат)....
Суши ТортаСуши ТортаНакиснете ориза за 40 мин. Изплакнете го под течаща вода, докато падне нишестето. Сварете ориза до готовност. Отцедете го и го охладете за кратко....
Веган сушиВеган сушиСваряваме ориза и навиваме водораслите заедно със зеленчуци по избор - авокадо, краставици, моркови, чери домати, червено зеле, хумус и соев сос....
Веге сушиВеге сушиВърху дървена дъска поставете малка подложка за навиване на суши. Върху подложката сложете 1 лист нори, върху него спаначените листа и останалите...
Суши сашимиСуши сашимиРибата трябва да е много прясна, за да не се получат храносмилателни проблеми. Филетата се нарязват с много остър нож на продълговати парчета...
Домашно суши с крема сиренеДомашно суши с крема сиренеИзмиваме ориза под течаща студена вода, докато водата остане прозрачна. Поставяме ориза в купа със студена вода, да се накисне за 30 мин. Отцеждаме...
Домашно суши с рулца от рациДомашно суши с рулца от рациИзмийте ориза и го накиснете в чиста вода за около 30 мин. Изплакнете ориза и го сложете да се свари. Готовия ориз отстранете от котлона и покрийте...
Невероятно шоколадово сушиНевероятно шоколадово сушиОризът се измива под студена вода. Поставя се в тенджера заедно с кокосовото мляко и водата. Оставя се да заври на умерена температура, след което...
Суши Хосомаки-КалипсоСуши Хосомаки-КалипсоВ тенджера слагаме ориза и добавяме 600 мл вода. Бъдете точни в пропорциите, тъй като това е важно за сушито. Оризът ври около 15 минути на силен...
Суши със скаридиСуши със скаридиАко използвате замразени скариди, потопете ги във вода, за да омекнат. Почистете ги внимателно, като махнете опашките. Всяка скаридка нарежете по...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 2
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: