Как да си Направим Катми

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да си направим катми в Готвач.бг.
Катми
Катми
8
млякото. Оставя се да втаса. След това се пекат на сач или на тефлонов тиган без мазнина. След като са готови ги намажете с масло. Може...
Как да си направя катми?
Как да си направя катми?
количество от тестото за катми в предварително загрят и намазан с масло тиган. Катмите се пържат (пекат) от едната страна до готовност, т.е. до...
Бананови катми
Бананови катми
Бананите се намачкват или се пасират. Прави се гъста смес от всички продукти. Катмите се изпичат в тефлонов тиган, като се сипва по малко...
Детски катми
Детски катми
2
В купа разбърквате всички съставки. По желание се намачква половин банан и се прибавя към сместа. Сипвате по 2 с.л. във формички и се пекат до...
Вкусни катми
Вкусни катми
Яйцата се разбиват с прясното мляко. Добавя се содата и солта. Разбъркват се добре. Накрая се добавя брашно, но тестото трябва да остане...
Турски катми
Турски катми
5
Всички продукти се смесват, сместа става като гъста боза. Покрива се с кърпа и се оставя да втаса за 30 мин. След това в намаслен и...
Селски катми
Селски катми
1
двете страни до порозовяване. Всяка готова катма мажем с масло или мас, за да омекне....
Пухкави катми
Пухкави катми
10
черпак от сместа. Опечете пухкавите катми от двете страни и още топлички ги намажете с масло....
Добруджански катми
Добруджански катми
2
дебела палачинка. Катмите се пекат от двете страни. Сервирайте с мед или плънка по желание....
Болярски катми
Болярски катми
получаване на тесто, с гъстота на боза. Катмите се изпичат на сач или тиган, като след това се намазват с масло. Поднасят се с мед, сирене ...
Любими катми
Любими катми
2
и от двете страни. Когато ги изваждате от тигана ги мажете отново с масло. Комбинирайте и хапвайте катмите с любими сладка. При желание за ...
Катък
Катък
7
Варим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: