Как да си Направим Мусака

Прегледай всички 34 кулинарни идеи за как да си направим мусака в Готвач.бг.
Мусака
Мусака
15
Главата лук се нарязва на дребно и се задушава в тигана докато не смени цвета си. В тиганът последователно се слагат доматеното пюре...
Спаначена мусака
Спаначена мусака
В тавичка наливаме олиото. Прибавяме нарязания лук. Може да се използва пресен или замразен спанак. Пресният се измива хубаво, след което се...
Родопска Мусака
Родопска Мусака
мусака със сместа и поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете за около 30 минути....
Редена мусака
Редена мусака
Запържих си: каймата и зеленчуците до златисто, добавих сол, чубрица, червен пипер. Настъргах 1 домат и налях 100-200 мл вода. Нарязах...
Подобрена мусака
Подобрена мусака
настъргва и с него се поръсва мусаката. След това престоява отново във фурната, докато е още гореща, да се разтопи и леко зачерви кашкавалът....
Варена мусака
Варена мусака
5
се залива със заливката. Мусаката се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до запичане на заливката. Мусаката се сервира ...
Лесна мусака
Лесна мусака
Зеленчуците се нарязват на ситно, картофите - на кубченца, доматите се настъргват. Всичко се слага в тава и се обърква добре заедно с каймата...
Тракийска Мусака
Тракийска Мусака
хомогенна смес. Заливката се разпределя равномерно върху мусаката. Отгоре се поръсва с нарязания на ситно магданоз и с настъргания кашкавал и...
Традиционна мусака
Традиционна мусака
, киселото мляко и брашно и ги разбиваме. Като са станали картофите, се изсипва заливката и се слага мусаката да се запече още 10 мин....
Ресторантска мусака
Ресторантска мусака
1
Лукът се нарязва на ситно, картофите се обелват и нарязват на кубчета. Нарязаният лук и картофи се изсипват в тавата, омесват с каймата...
Готвена мусака
Готвена мусака
2
на вкус и наливаме 1 и 1/2 чаени чаши вода. Натрошаваме кубче пилешки бульон. Варим мусаката, докато остане почти на мазнина. Намаляваме...
Българска мусака
Българска мусака
1
В маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи. Добавят се...

Рейтинг

4.6
Общо 7 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: