Как да си Направя Маскарпоне

Открий всички 12 авторски предложения за как да си направя маскарпоне в Готвач.бг.
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпонеМаскарпонето се излива в гевгир, покрит с памучна тъкан....
МаскарпонеМаскарпонеКулинарно приложение на маскарпоне Маскарпонето има мек маслен характерен вкус, а еластичната му консистенция го прави много подходящо за мазане....
Кулинарно приложение на маскарпонеКулинарно приложение на маскарпонеЛесно се приготвят вкусни плодови салати с маскарпоне. Необходими са 250 грама маскарпоне, плодове по избор и смлени лешници....
Десертни кремове с маскарпонеДесертни кремове с маскарпонеТова ги прави подходящи за непредвидени гости....
Маскарпоне или Моцарела? Какво предпочитате?Маскарпоне или Моцарела? Какво предпочитате?
Повечето се правят от краве мляко....
Разкошното Маскарпоне - хапвайте го, но с едно наумРазкошното Маскарпоне - хапвайте го, но с едно наумДруг хранителен плюс на сиренето Маскарпоне е ниското съдържание на натрий....
Как да разбием маскарпоне?Как да разбием маскарпоне?Маскарпоне е меко италианско сирене с бял до жълт цвят....
Как се използва маскарпоне?Как се използва маскарпоне?От него може да се приготви ягодов чийзкейк с маскарпоне, нежна шоколадова торта с маскарпоне и дори лазаня с маскарпоне....
Как се прави кефирКак се прави кефирКефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави фондюКак се прави фондюФондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестилКак се прави пестилВаренето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасабиКак се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: