Как се Готви Гювеч с Месо

Прегледай всички 21 подбрани съвети за как се готви гювеч с месо в Готвач.бг.
Гювеч с пилешко месо
Гювеч с пилешко месо
наливаме чаша вода и част от пилешкия бульон. Опитваме на вкус, при нужда се добавя сол, черен пипер и риган. Готви се на умерен огън до...
Гювеч с пушено месо
Гювеч с пушено месо
пипер. Сложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука). Извадете топлия...
Манастирски гювеч с месо
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се...
Гювеч с телешко месо
Гювеч с телешко месо
свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета. След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от...
Гювеч със свинско месо
Гювеч със свинско месо
. Кашкавалът се нарязва на кубчета, картофите на едро и към тях се добавят грах. Гювечът се намазнява. Най-отдолу се слага малко от ...
Гювеч без месо
Гювеч без месо
пипер и хубаво се разбърква. Добавят се доматите и се изчаква около 15 минути, докато водата се поизпари. Цялата смес се изсипва в гювеч...
Пилешко месо в гювече
Пилешко месо в гювече
прехвърля в гювече. Разбийте яйцето, брашното и киселото мляко, залейте гювечето и го сложете да се пече в умерена фурна....
Гювече със заешко месо
Гювече със заешко месо
Нарязаното заешко месо се слага в гювече. Полива се с 200 мл бяло вино. Нарязва се чушката на ситно. Рендосва се един морков. Нарязват се...
Тюрлю гювеч със свинско месо
Тюрлю гювеч със свинско месо
Нарязваме месото на парчета, посоляваме, поръсваме с черния пипер и го варим в малко вода. Щом течността се изпари, слагаме мазнината и...
Тюрлю гювеч с овнешко месо
Тюрлю гювеч с овнешко месо
се изпари водата. След което го задушаваме докато омекне, и се изсипва в глинен гювеч. Върху него се поставяме картофите обелени и нарязани...
Манастирски гювеч с агнешко месо
Манастирски гювеч с агнешко месо
. Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час. Десетина минути преди изваждането на ястието от фурната сложете и...
Гювеч с месо и картофи
Гювеч с месо и картофи
Гъбите се измиват и режат на ситно. Обелените и измити лук и картофи се режат на шайби. В гювеч (може и йенска тенджара )се намазва олио и се...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: