Как се Готви Дроб Сарма

Открий всички 35 кулинарни идеи за как се готви дроб сарма в Готвач.бг.
Дроб сармаДроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
добре. С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е останала плънка, добавете и нея. Залейте...
Селска дроб сармаСелска дроб сарма
3
. Заливаме с разбитите яйца, брашно и кисело мляко, които леко сме посолили също. Печем дроб сармата на предварително загрята на 200°C фурна около 30...
Билкова дроб сармаБилкова дроб сарма
готово. Дроб сармата върви много добре с таратор с пресен чесън. Идеална е за вкусна вечеря или обяд. Да ви е сладко....
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма
водата - по малко наливайте. Когато прецените, че агнешката дроб сармата е почти готова, спрете да бъркате и да доливате вода, оставете да се...
Лесна дроб сармаЛесна дроб сарма
напълно готова тази лесна дроб сарма, заливате с тази смес и печете до готовност. Може да сервирате с допълнително кисело мляко - според вкуса ви!...
Дроб-сарма със заливкаДроб-сарма със заливка
дроб-сарма е готова! . Заливка: Яйцата се разбъркват, слага се брашното и се изсипва в киселото мляко, като се разбърква добра до гладка смес....
Бяла дроб сармаБяла дроб сарма
/3:1 ориз/. Овкусете със сол и печете на бавен огън, докато оризът омекне и поеме течността. Готовата дроб сарма поръсете с черен пипер. Можете да поднесете с кисело мляко....
Сборджийска дроб сармаСборджийска дроб сарма
. Поръсваме с джоджен, черен и червен пипер, магданоз. Ястието го заливаме с бульона и слагаме да печем. Малко преди да е готово, го заливаме и печем, докато хване коричка....
Ароматна великденска дроб сармаАроматна великденска дроб сарма
Сваряваме и нарязваме дреболиите на дребно. Задушаваме лука нарязан на дребно в олиото и малко водичка. Прибавяме нарязания лапад, рендосан...
Кюфтета с дроб сармаКюфтета с дроб сарма
около 1 час. След това се изпържват кюфтетата в сгорещена мазнина. За дроб сармата се запържват в мазнина лукът, нарязан на дребно, и морковът...
Празнична агнешка дроб сармаПразнична агнешка дроб сарма
3
. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: