Дроб сарма

Дроб сарма

3

Агнешките дреболии се сваряват в подсолена вода, след което се изваждат и се нарязват на ситно, а бульонът се прецежда в отделен съд. Ситно...

1

Как се Готви Дроб Сарма

Открий всички 28 кулинарни идеи за как се готви дроб сарма в Готвач.бг.
Как се готви черен дроб

Как се готви черен дроб

2

, за да може сосът да обгърне дроба. Един от най-лесните начини за приготвяне на вкусно ястие от черен дроб е да се приготви паниран дроб...

Дроб сарма за сбор

Дроб сарма за сбор

на ситно. Сипете олио в тавата, в която ще печете дроб сармата, и запържете лука, след което добавете ориза. Нарежете сварения дроб на...

Детска дроб сарма

Детска дроб сарма

Накисваме за 6 часа ориза. Сваряваме дреболийките и месцето. Добре измиваме ориза и добавяме дреболийките към него. На ситно нарязваме лука и...

Дроб сарма без заливка

Дроб сарма без заливка

5

. Прибавя се оризът и се пържи известно време. Смесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена. Изсипва се в...

Агнешка дроб сарма

Агнешка дроб сарма

. Ако се налага доливаме още вода, а щом стане готово, докато е още топло, отгоре слагаме няколко листенца джоджен за аромат....

Фалшива дроб сарма

Фалшива дроб сарма

Лукът с морковите нарязваме на дребно. Можете да ги смелите с чопър, след което се запържват. Добавят се зелените подправки (целина, девесил...

Пилешка дроб сарма

Пилешка дроб сарма

2

киселото мляко и го объркайте заедно с яйцата, щипка сол и брашното. Полейте пилешката дроб сърма и върнете във фурната докато се стегне и запече заливката....

Дроб сарма с гъби

Дроб сарма с гъби

1

Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда. Загрейте мазнината и запържете...

Дроб сарма със свинско

Дроб сарма със свинско

Накълцайте лука и го задушете в мазнината. Добавете ориза, карантиите (предварително сварени) и хубаво разбъркайте. Добавете червения и...

Вегетарианска дроб сарма

Вегетарианска дроб сарма

Нарежете лука на ситно и го задушете в олиото. Добавете нарязаните на филийки гъби, запържете за 2-3 минути и сложете ориза и твърдо сварените...

Гъбена дроб сарма

Гъбена дроб сарма

Гъбите се нарязват на тънки лентички и се задушават в маслото до омекване. Прибавят се ситно нарязаният лук, след което и оризът. Когато оризът...

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: