Как се Готви Дроб Сарма

Открий всички 45 кулинарни идеи за как се готви дроб сарма в Готвач.бг.
Дроб сарма
Дроб сарма
3
малко бульон и по 1 лъжичка от размитото с вода доматено пюре и се пекат в умерена фурна. Готовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и ...
Билкова дроб сарма
Билкова дроб сарма
готово. Дроб сармата върви много добре с таратор с пресен чесън. Идеална е за вкусна вечеря или обяд. Да ви е сладко....
Селска дроб сарма
Селска дроб сарма
3
. Заливаме с разбитите яйца, брашно и кисело мляко, които леко сме посолили също. Печем дроб сармата на предварително загрята на 200°C ...
Сборджийска дроб сарма
Сборджийска дроб сарма
. Поръсваме с джоджен, черен и червен пипер, магданоз. Ястието го заливаме с бульона и слагаме да печем. Малко преди да е готово, го заливаме и ...
Традиционна дроб сарма
Традиционна дроб сарма
Запържва се в мазнина лукът, нарязан на дребно, лападът, киселецът и доматено пюре. След това се добавя ориз, дреболиите /те са сварени...
Бяла дроб сарма
Бяла дроб сарма
/3:1 ориз/. Овкусете със сол и печете на бавен огън, докато оризът омекне и поеме течността. Готовата дроб сарма поръсете с черен ...
Дроб-сарма със заливка
Дроб-сарма със заливка
Агнешките дреболии се измиват добре и се сваряват, като черния дроб се вари отделно. Нарязват се на ситно. Лукът се измива и нарязва на ситно...
Вкусна агнешка дроб сарма
Вкусна агнешка дроб сарма
в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши ...
Ярешка дроб сарма
Ярешка дроб сарма
Зеленият лук се запържва и към него се прибавят оризът и нарязаните на ситно сварени дреболии. Разбърква се добре. Прибавят се червеният...
Вкусна пилешка дроб сарма
Вкусна пилешка дроб сарма
. Разбърквам добре и слагам да се пече. Междувременно разбивам яйцата с млякото и брашното. Когато е почти готова мусаката, я вадя и поливам със ...
Свинска дроб сарма
Свинска дроб сарма
Предварително измийте свинския черен дроб, сварете го в подсолена вода, след което го нарежете на дребно. Загрейте мазнината и задушете ситно...
Дроб сарма от кайма
Дроб сарма от кайма
Изчиствате лука и го нарязвате на дребно. Слагате го в тенджера заедно с олиото, 2 с.л. вода и малко сол. Задушавате няколко минути и прибавяте...

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: