Как се Готви Еленско Месо

Разгледай всички 21 кулинарни идеи за как се готви еленско месо в Готвач.бг.
Как се готви еленско месо
Как се готви еленско месо
От еленско месо се приготвят изискани ястия за ценители. Еленското месо е ценно заради вкуса си и заради високото съдържание на ...
Еленско Месо
Еленско Месо
1
. - Както и останалите меса, внимавайте когато обработвате суровото еленско месо. То трябва да не влиза в контакт с други храни, ...
Идеи за мезета от еленско месо
Идеи за мезета от еленско месо
задължително на сухо и силно проветриво място. След около 10 дни е готово за консумиране. Кюфтета от еленско или сърнешко месо ...
Еленско плато
Еленско плато
вино. Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от ...
Еленско филе
Еленско филе
1
Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат...
Еленски пърленки
Еленски пърленки
Киселото мляко се разбива с водата, яйцето, захарта и солта. Брашното се добавя постепенно и се замесва еластично тесто. Оставя се за половин час...
Еленски каренца
Еленски каренца
. Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната. Задушава се, докато месото стане готово. Накрая се посолява....
Марината за еленско
Марината за еленско
съставки. Всичко се разбърква и с полученото се натрива еленското /това количество марината е подходящо за около 500 г месо/. Съдът, в ...
Еленско със сметанов сос
Еленско със сметанов сос
1
. Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате....
Домашно приготвена еленска кайма
Домашно приготвена еленска кайма
Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...
Еленски бут соте
Еленски бут соте
6
. Заливаме месото и го държим в покрит съд за 24 часа в хладилник. Нарязваме отцеденото и добре почистеното от ципите месо на ивици и го ...
Еленско с червен винен сос
Еленско с червен винен сос
се бульонът и се пече във фурната 75 минути при 200 градуса, като се полива с отделения сос. След 45 минути се обръща. Еленското се изважда...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 5
4 0
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: