Как се Готви Пача

Открий всички 24 подбрани съвети за как се готви пача в Готвач.бг.
ПачаПача
чорбата и оставете да замръзне. Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян. По същия начин може да направите и пача от свински крака....
Агнешка пачаАгнешка пача
се желира. Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Студена пачаСтудена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с чесън и сол и пачата се оставя да изстине....
Супа пачаСупа пача
Почистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Поставете ги на котлона да заврят и добавете...
Телешка пачаТелешка пача
гювечета, залива се с бульона и се оставя на студено. Преди поднасяне чинията с пачата се потапя за няколко секунди в гореща вода (като се...
Пача чорбаПача чорба
2
. Оставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя се и 2 с.л. счукан чесън (по желание)....
Странджанска пачаСтранджанска пача
бульона, като изливаме сместа на тънка струйка в него с разбъркване. Сервираме пачата като сипваме в купа от съда с месо и заливаме с горещ бульон. Овкусяваме с млян черен пипер и счукан чесън с оцет....
Свинска пачаСвинска пача
2
. Всички сварени продукти нарежете на ситни парчета и объркайте хубаво с подправките. Изсипете ги във форми и залейте с бульона от варенето. Оставете на студено, за да се желира пачата. Поднесете нарязана на парчета....
Празнична пачаПразнична пача
1
Почистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте...
Пикантна свинска чорба - пачаПикантна свинска чорба - пача
3
нашата супа, като загряваме олиото и добавяме малко червен пипер. Сервираме пачата със счукан чесън в оцет и лют едро смлян пипер. Пикантната свинска чорба - пача е готова....
Традиционна пача по ДобруджанскиТрадиционна пача по Добруджански
по шепа от нарязаните субпродукти и се заливат с подправения бульон. Оставят се на студено до желирането на пачата. При поднасянето пачата...
Пача по ДобруджанскиПача по Добруджански
. Слагаме в хладилника на студено да се желират. Вадим при готовност и хапваме. Има много начини и рецепти за правене на пача, но това е типична пача...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: