Свински крачета капама

Свински крачета капама

0

Бобът се накисва от предната вечер във вода да набъбне. Доматите се нарязват на кубчета. Чушките се дробят на ситно. Лукът се реже на колелца...

1

Как се Готви Свинска Капама

Открий всички 74 подбрани съвети за как се готви свинска капама в Готвач.бг.
Капама от свинско месо

Капама от свинско месо

4

Нарежете на ситно 1/2 от бекона. Нарежете 500 г свинско месо на големи късове и ги запържете в бекона и мазнината, която е отделил. След тях...

Свински крачета капама в глинен гювеч

Свински крачета капама в глинен гювеч

1

Добре почистените свински крачета се заливат със студена вода и се кипват. Варят се около 30 минути на тих огън. Лукът се нарязва на едро, а...

Капама - свински кокали с кисело зеле

Капама - свински кокали с кисело зеле

подреждате готовите сарми. Наливате топла вода колкото да покриете зелето и част от кокалите. Поставяте капака на гювеча и печете в предварително нагрята на 200 градуса фурна за около 2 часа....

Как се готви свинска глава?

Как се готви свинска глава?

вкусни и ароматни ястия, на които само заклети вегетарианци и дами на диета могат да устоят. Класика в жанра е приготвянето на печена свинска...

Капама

Капама

4

В кален гювеч на дъното се поставят две три зелеви листа, за да покрият дъното. Отгоре се слага нарязано на ситно зеле, което се поръсва с...

Друсан кебап от свинска плешка под капак

Друсан кебап от свинска плешка под капак

с капака. Готви се на тих огън. В рамките на 20-на минути се раздрусва от време на време няколко пъти. Когато месото остане на мазнина...

Заек капама

Заек капама

Измийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар...

Разложка капама

Разложка капама

5

и залейте обилно с олио. Покрийте отвора на гърнето с лист хартия и сложете капака. Сложете гърнето с капамата по разложки в загряна силна...

Великденска капама

Великденска капама

месото е напълно готово, се отделят няколко лъжици от соса и се смесват с разбитите в млякото яйца и оцет. Полученият сос се добавя към ястието на тънка струйка при непрекъснато бъркане, за да не се пресече....

Моята капама

Моята капама

10

с алуминиево фолио и тогава се слага капакът, аз не го направих и така си стана чудесна. За автентична и традиционна рецепта на капама...

Родопска Капама

Родопска Капама

бульона (да покрие сармите), добавя се свинската мас (за да станат по-вкусни) и нарязаните на кубчета домати. Затискат се с чиния и се оставят на...

3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: