Как се Опушва Месо

Открий всички 20 кулинарни идеи за как се опушва месо в Готвач.бг.
Как се опушва месото?
Как се опушва месото?
закача на разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се ...
Домашно опушване на месо
Домашно опушване на месо
важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. ...
Методи за опушване на меса
Методи за опушване на меса
опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...
Как сами да си опушим месо
Как сами да си опушим месо
1
-добри възможности за удължаване срока на годност на месото, при това изцяло в домашни условия. Когато месото се опушва, топлината ...
Как да си опушим месо у дома?
Как да си опушим месо у дома?
всички паразити по месото. Няма да разглеждаме как се опушва месо в промишлени условия, защото процесът е доста сложен а и всеки ...
Как се опушва риба?
Как се опушва риба?
, който да опуши рибата. Самият процес на опушване трае не повече от 30-40 минути. Когато съдът изстине, го отваряте, вадите рибата и ...
Опушена риба
Опушена риба
По принцип пушената риба става със всякакъв вид, но скумрията е класика. Пробвал съм и с пъстърва, резултатът също е добър. Изчистете...
Печена опушена риба
Печена опушена риба
-вкусно става с такава от орех). Трината опушва рибата. Запалвате огън и чакате да се образува жар. Слагате по 2 тухли отстрани на огъня и върху...
Ребра с опушен вкус
Ребра с опушен вкус
Нарежете свинските ребра на парчета по ваш вкус. Поръсете с черен пипер, залейте с меда и соевия сос. Втрийте добре подправките и оставете в...
Да си опушим сами сланина
Да си опушим сами сланина
пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и карамфилчета. Сланината се опушва на пушек от стърготини и се съхранява на прохладно място...
Как да си опушим сьомга
Как да си опушим сьомга
капака на съда и го сложете на силен котлон. Когато започне да пуши намалете котлона. Времето, за което се опушва сьомгата, е около 20 минути, като...
Пилешко филе в опушен сос
Пилешко филе в опушен сос
Поръсваме пилешкото месо със сол и черен пипер. Поставяме го в голям тиган с незалепващо покритие и го запържваме от всички страни, докато...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: