Как се Панира Акула

Открий всички 74 кулинарни идеи относно как се панира акула в Готвач.бг.
Вкусно панирано филе от акула
Вкусно панирано филе от акула
1
Нарязваме си на парчета филето от акула. Овкусяваме го леко със сол и черен пипер и го оставяме на решетка или гевгир да се отцеди хубаво...
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
. Сипете нарязаната на кубчета акула и оставете да се маринова за през нощта. На следващия ден загрейте обилно количество мазнина в дълбок тиган...
Акула пане
Акула пане
1
Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...
Как се кисне акула?
Как се кисне акула?
приготвят. Месото на акула се готви по различни начини, като най-често се панира. То е изключително богато на белтъчини, витамин В, фосфор, мед...
Месо от акула
Месо от акула
туристите. Кулинарите приготвят най-често филето от акула панирано или на скара. Трябва да се поднася с подходящ дресинг, защото е сухо. ...
Акула в белтък
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...
Акула по марсилски
Акула по марсилски
Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати...
Акула на шайби
Акула на шайби
Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...
Пържени котлети от акула
Пържени котлети от акула
След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...
Филе от акула на фурна
Филе от акула на фурна
В тавичка застиламе хартия за печене и намазваме с малко зехтин. Стека акула посоляваме и поръсваме с черен пипер и зехтин. Поставяме го в...
Филе от акула във фолио
Филе от акула във фолио
Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът. Подсушаваме с кухненска хартия, посоляваме и подправяме с...
Акула в лимон и магданоз
Акула в лимон и магданоз
. През това време сгряваме олио за пържене. Панираме всички парчета и ги пържим в горещото олио от двете страни. След като ги изпържим ги...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: