Как се Поднася Риба

Открий всички 74 подбрани съвети относно как се поднася риба в Готвач.бг.
Съвети за поднасяне на риба и морски дарове
. Пържената риба се поднася в голяма овална порцеланова чиния. В овални плата се поднасят и морските дарове. Когато сервирате ...
Зеленчуков поднос
ястието за 30 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна. Ястието поднасяме, както си е в тавичката, не много топло....
С какъв алкохол се поднася пилешко
Скорошни проучвания показаха, че пилешкото месо е най-консумираното в целия Европейски съюз. България не прави изключение, като в страната...
Как се отваря и поднася шампанско
Шампанското се получава, след като след ферментация на виното, към него се добави специална мая и малко захар. Обикновено шампанското се...
Кои храни се поднасят с картофи
. Когато се поднасят с риба, картофите е добре да бъдат сварени, задушени или сотирани, но не и овкусявани допълнително със сосове и...
Кои храни се поднасят с ориз
гарнитура за ястия от риба и от различни видове месо. Оризът е подходящ за различните видове риба. Той се съчетава добре с печена ...
Кое вино кога и с какво се поднася?
десерти. Белите вина се поднасят охладени до 8-10 градуса. Ето защо е хубаво през горещите летни дни и в затоплените салони през зимата бутилките...
Сиренето Асиаго - история, производство и поднасяне
. Узрява след 20 -30 дни. Поднася се с плодово вино, най-много си подхожда с него; • Asiago mеzzano - този вид сирене отлежава дълго. Зреенето е...
Аранжиране и поднасяне на празнични ястия
1
Много хора биха се съгласили, че поднасянето и аранжирането на различни ястия, особено ако има празничен повод, си е истинско предизвикателство...
Рибена чорба с бяла риба
1
извадете и в същата тенджера сложете зеленчуците да се варят. Почистете рибата от кости при нужда. Накъсайте или нарежете бялата риба и...
Рибена Чорба с Риба Скобар
Кипваме водата и след като заври, слагаме сол, така че да стигне за цялата чорба. Когато отново заври, прибавяме и рибата. Добавяме едри...
Пълнена риба
Изчистете рибата, като я оставите с главата и опашката. Натъркайте я със сол обилно и оставете да престои за 30 минути. През това време...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: