Как се Познава Истинския мед

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно как се познава истинския мед в Готвач.бг.
Как да познаем истинските биохраниКак да познаем истинските биохраниЗа да си купуваме истински „био” и "еко” неща, трябва да знаем какво да търсим като надпис на етикета: 1....
Няма да ядем истински мед тази годинаНяма да ядем истински мед тази годинаОт Съюза на българските пчелари алармират, че тази година по родните пазари почти няма да се среща истински мед, тъй като добивът е много нисък заради...
Ето ги хитринките, с които да различите истинския мед от имитациятаЕто ги хитринките, с които да различите истинския мед от имитациятаМедът е сред храните, познати на човечеството от хилядолетия....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?Как да познаем дали кашкавалът е истински?Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово...
МедМедОт близо 50 000 000 години насам пчелите на земята произвеждат по естествен натурален начин един от най-ценните хранителни продукти на земята – мед...
Истински селски маруднициИстински селски маруднициВ купа смесете киселото мляко със захарта и содата, разбъркайте и оставете да шупне. През това време отделно си разбийте яйцата с вилица много...
Истински домашен кашкавалИстински домашен кашкавалСваряваме млякото. След като започне да завира прибавяме солта. Прибавяме лимонената киселина и бъркаме непрекъснато, докато течността започне...
Истински портокалов сокИстински портокалов сокОт общо 7 кг плод се получиха 5 литра истински портокалов сок. Никаква вода, никаква захар. Само чист плодов портокалов сок. Е струваше си!...
Истински сметанов сладоледИстински сметанов сладоледИстинският сметанов сладолед е готов....
Истинска ЛуканкаИстинска ЛуканкаНарязвате месото и сланината на кубчета и смилате на 8-ми номер решетка, добавяте всички подправки и умесвате каймата много добре. Оставете каймата...
Истинско брауниИстинско брауниНа водна баня се разтапят маслото с шоколада. Ароматизират се с ванилията. След като се получи гладка и хомогенна смес, се маха от котлона и се оставя...
Истинска баклаваИстинска баклаваПървите четири продукта се разбъркват и се добавя брашното, колкото поеме. Омесва се и се разделя на 4 топки. Всяка топка се разточва на окръжност...

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 1
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: