Как се Прави Баница с Праз

Прегледай всички 23 избрани предложения относно как се прави баница с праз в Готвач.бг.
Постна баница с праз
Постна баница с праз
Почистваме и нарязваме праза на дребно. В тенджера слагаме олиото и леко задушаваме праза. Когато започне да омеква му добавяме водата и...
Точена баница с праз
Точена баница с праз
краищата и да висят, след което се преминава в приготвянето на плънката. Изчистеният и нарязан на не много ситно праз се запържва в мазнината...
Вита баница с праз
Вита баница с праз
праза, прибавете яйцата и разбъркайте. Намазнете тава за печене и започнете да нареждате баницата, като сложите плънка по дължината на 3 ...
Баница с праз
Баница с праз
1
Задушете ситно нарязаният праз в част от мазнината. Прибавете натрошеното сирене, яйцата и черния пипер и разбъркайте добре. В намазнена...
Картофена баница с праз
Картофена баница с праз
фурна и баницата се пече до зачервяване. Готовата баница се поръсва с малко вода и се покрива с кърпа, и се оставя така, за да омекне....
Наложена баница с праз
Наложена баница с праз
Нарежете праза на ситно и леко го запържете. Разстелете корите, разбийте яйцата и добавете газираната вода, натрошете сиренето. В тава...
Баница само с праз
Баница само с праз
2
навитите кори в намазнена тава. Намажете баница с масло отгоре. Изпечете я в предварително загрята фурна. Когато е готова, я напръскайте с вода и ...
Баница с праз Пролет
Баница с праз Пролет
ръси от плънката с праз и от яйчената смес. Навива се на руло и се нарежда в подмазана тавичка. Отгоре се слагат парченца масло. Пече се на 200˚С ...
Права баница с извара
Права баница с извара
кора, поливате с малко разтопено масло, поставяте от плънката и прехлупвате няколко пъти, докато се получи дълга права баница. Поставяте я ...
Баница с праз и сирене
Баница с праз и сирене
1
Нарежете праза и го запържете леко в олио. Добавете сиренето и подправките. Намажете тавата за печене с олио и започнете да редите 2 кори и...
Постна баница с праз лук
Постна баница с праз лук
2
две лъжици олио, разпределяме част от задушения лук и навиваме корите на руло. Слагаме в тавичка и навиваме както се прави вита баница...
Баница с кайма и праз
Баница с кайма и праз
Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата. Запържва...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: