Как се Прави Бульон

Прегледай всички 43 авторски предложения относно как се прави бульон в Готвач.бг.
Как се прави телешки костен бульон?
Как се прави телешки костен бульон?
месо, кости и/или зеленчуци. Костният бульон се получава при продължително варене на животински кости. Обикновено се използват тези кости, които...
Картофена супа с телешки бульон и праз
Картофена супа с телешки бульон и праз
бульон, прибавяме пресованите картофи и праза и варим 10 минути. Разбиваме жълтъка в прясното мляко и го прибавяме към супата. ...
Кулинарни грешки и правила при приготвянето на бульони и супи
Кулинарни грешки и правила при приготвянето на бульони и супи
Ако водата, с която е залято месото, когато е поставено да ври, е студена, се получава вкусен бульон, а от него вкусна супа и вкусна чорба...
Вегетариански бульон
Вегетариански бульон
пресовайте. Върнете го във врящия бульон и добавете фидето. Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок...
Зеленчуков бульон
Зеленчуков бульон
Зехтинът се загрява, прибавя се лукът, морковът, празът, целината, доматът и магданозът. Задушава се около 5 мин. Прибавят се зърната от...
Шотландски бульон
Шотландски бульон
Агнешкото месо се покрива с 1.8 л вода и се оставя да заври. Препенва се, след което се добавят лукът, подправките и ечемикът. Ако е нужно...
Говежди Бульон
Говежди Бульон
костите, месото и зеленчуците, а течността се прецежда. Така се получава бистър говежди бульон....
Гъбен бульон
Гъбен бульон
минути заедно със зехтина, солта и черния пипер. След това сместа се маха от огъня и се прецежда. Гъбите могат да се поднесат като гарнитура, а ...
Бульон-трезве
Бульон-трезве
винцето, а ние да помислим за тях. Освен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве...
Пилешки бульон
Пилешки бульон
, докато месото се отдели от костите. При нужда доливайте по малко вода. Прецедете бульона и го оставете да изстине. Оберете с лъжица изплувалата...
Свински дроб в було с праз
Свински дроб в було с праз
Измийте дроба и нарежете на малки кубчета, поръсете със сол, чубрица, червения лют пипер и разбъркайте. Нарежете праза на ситно и прибавете...
Домашен костен телешки бульон
Домашен костен телешки бульон
съхраняваме в хладилник. Във фризер може да съхраняваме до 6 месеца. Важно при костния бульон е, че винаги заливаме костите със студена вода и ...

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: