Как се Прави Домашен Пастет

Разгледай всички 24 авторски предложения за как се прави домашен пастет в Готвач.бг.
Доматен пастет
Доматен пастет
извади пастета от хладилника се реже на квадрати и се запича на грил за 3 мин. Поднася се в чиния и се украсява с останалия босилек....
Домашен птичи пастет
Домашен птичи пастет
солта. Всичко това поставяме в блендер, наливаме от оставената вода и една кафяна чаша готварска сметана и пасираме до гладкост. Готовия пилешки ...
Домашен пастет от прасето
Домашен пастет от прасето
Главата от прасето се сварява добре, обезкостява се и се мели през месомелачката. Суровият дроб също се мели. Смесват се главата и дробът...
Домашен пастет от пъстърва
Домашен пастет от пъстърва
. Разбъркайте добре. Пасирайте парчетата пъстърва заедно със заквасената сметана, зехтин и сол. Когато консистенцията на пастета стане ...
Домашен селски пастет
Домашен селски пастет
забележите, че има такава накрая, увеличете фурната до 180 градуса. 7. Готовият пастет се оставя да изстине и се прибира в хладилник за...
Домашен яйчен пастет
Домашен яйчен пастет
Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им. Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта...
Детски домашен пилешки пастет
Детски домашен пилешки пастет
добре. Поставяме в хладилник за 1-2 часа. Сервираме пастета намазана на филийка....
Домашен Пастет за Деца
Домашен Пастет за Деца
сместа върху фолиото и внимателно навиваме като бонбон. Прибираме в хладилника за една нощ. Така получения пастет е много подходящ за деца, тъй...
Домашен свеж пастет
Домашен свеж пастет
14
и чесън. Пасираме с пасатор, като добавяме и по малко от бульона докато се получи желаната гъстота. Готовия пастет можем да сервираме топъл или ...
Домашен пастет от чесън
Домашен пастет от чесън
1
непрекъснато пасиране, а ако стане прекалено рядко, намалете количеството олио. Накрая овкусете получения пастет със сол, черен и червен пипер на...
Домашни брускети с пастет
Домашни брускети с пастет
сол и черен пипер, ако е необходимо. Нарежете багетата и я запечете. Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....
Домашен пастет от черен дроб
Домашен пастет от черен дроб
. добавете виното. След като махнете от котлона пасирайте до получаване на гладка смес, като добавите и зехтин, за да пасирате по-лесно. Поднесете ...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: