Как се Прави Домашна Апетитка

Открий всички 24 кулинарни идеи за как се прави домашна апетитка в Готвач.бг.
Домашна апетитка без варенеДомашна апетитка без варене
3
изпича за кратко. Всички продукти се смилат заедно магданоза и копъра. Заливат се с марината от масло, оцет, мед и сол. Готовата апетитка може да...
Домашна лютеница апетиткаДомашна лютеница апетитка
1
Доматите се измиват и се рендосват. Доматите се слагат в голяма тенджера и се слагат да заврят. Варят се докато водата се изпари и остане...
Доматена апетитка с чесънДоматена апетитка с чесън
затваряме с капачки. Стерилизира се за 10 минути за капачка. Тази чеснова апетитка е чудесна и върху филия хляб с натрошено сирене. Може да се ползва при приготвяне на пици или спагети....
Домашен апетитен бургерДомашен апетитен бургер
добавяме щипка сол. В средата правим кладенче, в което добавяме 2 с.л. олио и вече активиралата се мая. Разбъркваме леко и добавяме още около 2/3...
АпетиткаАпетитка
4
. Полейте зеленчуците с маринатата, разбъркайте и оставете в хладилник за няколко часа, да се мариноват. Поднесете с ракия и домашно печено :)...
Много апетитна разядка с домашен бейк ролсМного апетитна разядка с домашен бейк ролс
Режем франзелата на филийки и подреждаме в тава с хартия за печене. В подходящ съд затопляме маслото, докато се разтопи, и добавяме зехтина...
Апетитни домашни пърленки със сирене и кашкавалАпетитни домашни пърленки със сирене и кашкавал
Разтворете маята в малко хладка вода и добавете захарта. След като маята се активира, добавете я към пресятото брашно. Сложете солта и олиото...
Праз с домашна луканкаПраз с домашна луканка
гнезда и чукнете яйцата вътре. Похлупете отново на тих огън и изчакайте яйцата да се пошират в доматения сос. Празът с домашна луканка е готов за сервиране. Лесен и вкусен миш маш!...
Домашна яхния от празДомашна яхния от праз
Почистваме и нарязваме праза на ивици. Задушаваме го в свинската мас. Прибавяме нарязаната целина, брашното, доматеното пюре и червения пипер...
Домашна кълцана луканка с празДомашна кълцана луканка с праз
1
Месото се накълцва. Омесва се с подправките. Празът се нарязва на ситно и се омесва добре с месото. Месото престоява 24 часа, като се...
Домашни вити банички с празДомашни вити банички с праз
7
плънката, като объркате накълцания праз, натрошеното сирене, яйце + 1 белтък. Жълтъкът заделете за намазването на баничките. Втасалото тесто...
Домашно направен прах Гарам масалаДомашно направен прах Гарам масала
2
Запичаме кардамона, кориандъра и кимиона на сух тиган за кратко. Смиламе всички подправки в блендер, машинка за кафе или просто ги счукваме в...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: